Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
EFG (1)
EFG σειρά 2 & 3

Υψηλή παραγωγικότητα και επιδόσεις για το best seller της Jungheinrich

• Αναβάθμιση για τα μηχανήματα αντιβάρου της σειράς 2 και 3

• Βελτιωμένη απόδοση και ασφάλεια

Η Jungheinrich συνεχίζει να χαράσσει τη δική της επιτυχημένη πορεία στα μηχανήματα αντιβάρου με συσσωρευτή, επαναλανσάρωντας τις σειρές 2 και 3. Τα υδραυλικά, η ασφάλεια και το λογισμικό των περονοφόρων μηχανημάτων έχουν πλήρως βελτιστοποιηθεί. Σήμερα, το πρώτο μηχάνημα της νέας γενιάς έφυγε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Jungheinrich στο Moosburg με τελικό προορισμό τη διεθνή αγορά. Η μετάβαση της παραγωγής στη νέα γενιά μηχανημάτων πραγματοποιήθηκε απρόσκοπτα χωρίς διακοπή των εργασιών.


Οι σειρές 2 και 3 περιλαμβάνουν δώδεκα διαφορετικά μοντέλα μηχανημάτων. Διαθέσιμα με τρείς ή τέσσερεις τροχούς, μπορούν να ανυψώσουν φορτία από 1.300 έως 2.000 κιλά, σε ύψη που φτάνουν έως και 7.000 mm. Με μέγιστη ταχύτητα έως 17 χλμ. την ώρα, εξασφαλίζουν αποτελεσματικές λειτουργίες εντός και εκτός των αποθηκών.

Μέσω της ολοκληρωμένης πλέον αναβάθμισης, η Jungheinrich αύξησε την απόδοση των υδραυλικών μερών των περονοφόρων μηχανημάτων έως και 20%. Αυτό οδηγεί σε σημαντική αύξηση της μέγιστης απόδοσης χειρισμού. Στο μέλλον, το EFG 320 θα μπορεί να μεταφέρει έως κι 5 τόνους περισσότερο φορτίο ανά ώρα. Τα νέο υδραυλικό σύστημα εξασφαλίζει επίσης πολύ μεγαλύτερη παραγωγικότητα και απόδοση, όταν εργάζεστε με προσαρτώμενα εξαρτήματα, όπως οι τηλεσκοπικές περόνες. Ταυτόχρονα, η κατανάλωση ενέργειας ανά παλετοφόρο μειώθηκε έως και 10%. «Με αυτές τις νέες βελτιώσεις, τα περονοφόρα μηχανήματα της σειράς 2 και 3 κάνουν ακόμη καλύτερη δουλειά για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας αναφορικά με την απόδοση και τη βιωσιμότητα στα intralogistics. Η αποδοχή τους, αντικατοπτρίζεται στις πολυάριθμες παραγγελίες που λαμβάνονται», λέει ο Thomas Angstenberger, product manager των μηχανημάτων αντιβάρου στη Jungheinrich.

Βελτιωμένη ασφάλεια χάρη στο προσαρμοσμένο λογισμικό

Επιπλέον, η Jungheinrich αύξησε την ασφάλεια λειτουργίας των μηχανημάτων αντιβάρου. Ένα νέο λογισμικό οδήγησης παρακολουθεί μόνιμα τις λειτουργίες κίνησης, εργασίας, υδραυλικού συστήματος και οδήγησης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα περισσότερη ασφάλεια, λιγότερα ατυχήματα και αυξημένη παραγωγικότητα στο ευέλικτο φάσμα εργασιών των μηχανημάτων. Εκτός από το νέο λογισμικό, αυτό διασφαλίζεται επίσης από τα συστήματα υποβοήθησης της Jungheinrich και από τις βασικές λειτουργίες ασφαλείας, όπως αυτόματα φρένα στάθμευσης. Το Jungheinrich zoneCONTROL εγγυάται πρόσθετη προστασία από συγκρούσεις σε κρίσιμα σημεία εντός της αποθήκης.

PureEnergy και συσσωρευτές ιόντων λιθίου για ενεργειακή απόδοση

Τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα της σειράς 2 και 3, είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα τριφασικά μοτέρ και την ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία PureEnergy της Jungheinrich. Και τα δυο προσφέρουν στα περονοφόρα μηχανήματα έναν ιδιαίτερα υψηλό βαθμό απόδοσης. Επιπλέον, διατίθενται με τεχνολογία ιόντων λιθίου. Οι συσσωρευτές επιτρέπουν γρήγορη και ευκαιριακή φόρτιση και επομένως είναι ιδανικοί για λειτουργίες πολλαπλών βαρδιών. «Η διάρκεια ζωής των συσσωρευτών ιόντων λιθίου είναι 3 φορές μεγαλύτερη των συμβατικών συσσωρευτών. Αναμένουμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας θα επιλέξουν την τεχνολογία ιόντων λιθίου και έτσι έχουμε προσαρμόσει ανάλογα τις διαδικασίες μας στη μονάδα μας στο Moosburg. Οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στις καθημερινές λειτουργίες σε σύγκριση με τους συσσωρευτές μολύβδου – όπως για παράδειγμα λιγότερη συντήρηση», αναφέρει ο Thomas Angstenberger.

Άνετοι χώροι εργασίας

Ένας μεγάλος βαθμός άνεσης ολοκληρώνει το πλήρες πακέτο που προσφέρουν τα τρίτροχα και τα τετράτροχα μηχανήματα: Τόσο το ύψος και η κλίση της κολόνας του τιμονιού, καθώς και ο μοχλός και ο άξονας των χειριστηρίων μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά για να προσφέρουν έναν εργονομικό χώρο εργασίας. Χάρη στο συμπαγές πλαίσιο, οι χειριστές έχουν διευρυμένη ορατότητα και μπορούν να παρακολουθούν συνεχώς το φορτίο τους.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των σειρών 2 και 3 είναι στη διαμόρφωση των τροχών και του συστήματος οδήγησης: Ενώ τα τρίτροχα μηχανήματα της σειράς 2 έχουν διπλό τροχό στο πίσω μέρος που τους δίνει ευελιξία, τα τετράτροχα περονοφόρα της σειράς 3 είναι εξοπλισμένα με έναν πολύ καλά συνδεδεμένο άξονα ταλάντευσης που εξασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα σε ανώμαλες επιφάνειες αλλά και σε περίπτωση που βρεθείτε σε λακκούβες.

Έχετε ερωτήσεις;