Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage arculus
ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ INTRALOGISTICS

H arculus είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας Jungheinrich

Δύο εταιρείες – αφοσιωμένες στην επίτευξη βιωσιμότητας και υψηλής απόδοσης– γίνονται ένα για τη δημιουργία πρωτοποριακών λύσεων αυτοματισμού για την επιχείρησή σας.

Ο αυτοματισμός βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της Jungheinrich και συνεχίζουμε να επενδύουμε και να καινοτομούμε για να υποστηρίζουμε τις προτεραιότητες των πελατών μας. Σε μια συναρπαστική εξέλιξη που υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας σε πρωτοποριακές τεχνολογίες, η Jungheinrich AG εξαγόρασε την Arculus GmbH, μια καινοτόμο start-up επιχείρηση με ηγετική θέση στην αγορά αναφορικά με την τεχνολογία αυτόνομων μηχανημάτων.

Η arculus είναι μια εταιρεία λογισμικού και ρομποτικής

Η arculus, που ιδρύθηκε το 2016, είναι μια εταιρεία λογισμικού και ρομποτικής που έχει δεσμευτεί να κάνει την τμηματική γραμμή παραγωγής πραγματικότητα. Η Jungheinrich και η Arculus μοιράζονται κοινούς στόχους και αξίες και μια δέσμευση να διευκολύνουν τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους αυτοματισμού τους, γρήγορα και αποτελεσματικά».

Ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο αυτοματισμού για εσάς

Η προσθήκη του arculee AMR (Autonomous Mobile Robot) επεκτείνει ουσιαστικά το χαρτοφυλάκιο AGV/AMR της Jungheinrich και μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση σε λειτουργίες, όπως η underload μεταφορά φορτίων και η συλλογή παραγγελιών με την διαδικασία goods-to-person (G2P) με μεταφορά των προϊόντων από τα AMR. Μπορούμε να προσφέρουμε αυτοκινούμενα ρομπότ (AMR/AGV) για να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας, όπως μεταφορά φορτίων και αποθήκευση σε χαμηλό αλλά και μεγάλο ύψος, εφαρμογές στενών διαδρόμων και εφαρμογές picking με διαδικασίες goods to person ή robots to goods.

Βασισμένη στην τυποποιημένη διεπαφή VDA 5050, η arculus παρέχει ένα σύστημα ελέγχου που διαχειρίζεται το AGV/AMR διαφορετικών προμηθευτών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε τις περιπτώσεις χρήσης σας με συστήματα διαφορετικών κατασκευαστών με μία λύση.

Η Jungheinrich και η arculus μοιράζονται πολλούς στόχους

Εκτός, από τη σύμπραξη γερμανικών εταιρειών με ισχυρά μηχανολογικά διαπιστευτήρια και αναγνωρισμένες επιδόσεις στην έρευνα και ανάπτυξη, τόσο η Jungheinrich όσο και η arculus δεσμεύονται σε υψηλά πρότυπα ποιότητας και θέτουν τις απαιτήσεις των πελατών στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων τους. Μαζί, είμαστε επίσης αφοσιωμένοι στο να πετύχουμε βιωσιμότητα μέσω της υψηλής απόδοσης του αυτοματισμού.

Η εξαγορά της arculus από τη Jungheinrich θα ενισχύσει την ήδη δυνατή στρατηγική αυτοματισμού της εταιρείας, συμβάλλοντας στην εξέλιξη ενός ευέλικτου, αποδοτικού και βιώσιμου μοντέλου παραγωγής. Οι πελάτες μας θα επωφεληθoύν από τον συνδυασμό του εκτεταμένου χαρτοφυλακίου αυτοκινούμενων ρομπότ  και των παγκόσμιων πόρων μας, συμπεριλαμβανομένων των πόρων αναφορικά με την ανάπτυξη και το after sales, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες μεγάλων έργων

Το κοινό μας ταξίδι αυτοματισμού

Η προσθήκη ρομπότ στη διαδικασία των Intralogistics παρέχει στην επιχείρησή σας νέα επίπεδα ευελιξίας, ελέγχου και υψηλότερης απόδοσης. Επίσης, οδηγεί σε συνεχή βελτίωση μέσω της αξιοποίησης δεδομένων. Για τους πελάτες μας, ο συνδυασμός του δυναμισμού μιας start-up με ηγετική θέση, με τη σταθερότητα μιας αξιόπιστης, με μεγάλη ιστορία παγκόσμιας επιχείρησης, προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην καινοτομία χωρίς κίνδυνο.

Η Jungheinrich και η arculus μαζί, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας για πρωτοποριακές λύσεις αυτοματισμού που μπορούν να κλιμακωθούν γρήγορα σε μια παγκόσμια επιχείρηση, καθιστώντας εύκολη την επίτευξη των στόχων αυτοματισμού σας γρήγορα και αποτελεσματικά από μία μόνο πηγή.

Dr. Lars Brzoska neuer Vorstandsvorsitzender
Dr. Lars Brzoska
CEO Jungheinrich AG

Μαζί με την arculus, αξιοποιούμε συνεργιες ανάπτυξης για αυτοματοποιημένα intralogistics. Αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της αποθήκης του μέλλοντος.

Dr. Fabian Rusitschka
CEO arculus GmbH

Βρήκαμε τον τέλειο συνεργάτη, που ενισχύει την προσπάθεια μετάβασης σε έναν πιο ευέλικτο, αποτελεσματικό και βιώσιμο τρόπο παραγωγής.

https://www.arculus.de/ 


Έχετε ερωτήσεις;