Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Dekra Certification

H Jungheinrich Hellas πιστοποιείται από την DEKRA.

Η εταιρεία DEKRA, η οποία προσφέρει υπηρεσίες πιστοποίησης ασφάλειας και διασφάλισης ποιοτικού ελέγχου σε παραπάνω από 50 χώρες, πιστοποίησε τη Jungheinrich Hellas με το σχήμα πιστοποίησης DEKRA Standard Trusted Facility.

Μέσα από τη συστηματική διαδικασία ελέγχου των απαιτήσεων του σχήματος, τεκμηριώθηκε πως η Jungheinrich Hellas αποδεικνύει έμπρακτα την ανάπτυξη κατάλληλων και επαρκών μηχανισμών, για την αναχαίτιση της μετάδοσης και διασποράς του ιού COVID-19. Μετά από απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης και διεξοδικό έλεγχο που πραγματοποίησε η DEKRA στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, διαπιστώθηκε ότι διασφαλίζει με απόλυτη επάρκεια όλα τα δυνατά μέτρα αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού, τεκμηριώνοντας την υπευθυνότητά της απέναντι στους ανθρώπους της.

Η κα. Έλενα Καλλονά, Γενική Διευθύντρια της Jungheinrich Hellas σχολίασε: «Με αυτή την πιστοποίηση, αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας στην ασφάλεια & υγεία τόσο του εργατικού δυναμικού μας, όσο και των πελατών μας και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.»

Σχήμα Πιστοποίησης DEKRA Standard Trusted Facility

Το Ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης DEKRA Standard Trusted Facility, αναπτύχθηκε από την DEKRA με αφορμή την πανδημία COVID-19, θέτοντας νέα πρότυπα για την υγεία και την ασφάλεια των επιχειρήσεων. Στόχο έχει την αύξηση της εμπιστοσύνης των εργαζομένων, πελατών και καταναλωτών.  Ως απάντηση στην αυξημένη ευθύνη που φέρουν πλέον όλες οι επιχειρήσεις, η DEKRA παρέχει πιστοποιημένη αξιολόγηση των εγκαταστάσεων και των διαδικασιών, διασφαλίζοντας ότι είναι σε θέση να υποδέχονται πελάτες και προσωπικό, διατηρώντας τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής μετάδοσης του ιού.

Το DEKRA Standard Trusted Facility ακολουθεί τα πρότυπα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Το Σχήμα καθορίζει απαιτήσεις και διαδικασίες που πρέπει να εφαρμοστούν προκειμένου να λάβει η κάθε επιχείρηση την πιστοποίηση DEKRA Standard Trusted Facility, η οποία διασφαλίζει πως τηρούνται οι διαδικασίες, υπάρχουν οι επαρκείς πόροι, η κατάλληλη διάταξη των υποδομών και πως οι εργαζόμενοι είναι εκπαιδευμένοι να τηρούν διαδικασίες εναρμονισμένες με τις οδηγίες για την πρόληψη ή την εξάπλωση του κορονοϊού.

«Στην DEKRA, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που οι εγκαταστάσεις της Jungheinrich Hellas επιθεωρήθηκαν επιτυχώς με το Σχήμα Πιστοποίησης DEKRA Standard Trusted Facility. Η καθιέρωση και εφαρμογή μέτρων αποφυγής μετάδοσης του COVID-19, αποτελεί σημαντική ευθύνη για κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Με το νέο Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης, ενισχύεται η ικανότητα των επιχειρήσεων για την ανάπτυξη κατάλληλων και επαρκών διαδικασιών αποφυγής μετάδοσης, καθώς και η διαχείριση περιστατικού, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων, των πελατών και των προμηθευτών.» Δήλωσε η Δήμητρα Ρουσβανίδου, Γενική Διευθύντρια DEKRA Akademie ΕΠΕ.

Έχετε ερωτήσεις;