Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
make a wish
Μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα!

Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Γιατί έστω και ένα παιδί να είναι χαρούμενο, ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος!


Οι άνθρωποι της Jungheinrich Hellas ενώθηκαν με τον οργανισμό Make-Α-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για ένα μοναδικό σκοπό: να υποστηρίξουν τον οργανισμό στην εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες! Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί εναρκτήρια δράση, μιας σειράς ενεργειών κοινωνικής αλληλεγγύης και συμπερίληψης που σχεδιάζει η εταιρεία.

«Τα #JellowDays της Jungheinrich, θέλουμε να γίνουν ορόσημα αλληλεγγύης και να δημιουργούν ένα ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα το οποίο θα συμπληρώνει τις υπόλοιπες δράσεις της ESG στρατηγικής μας, θα μας ενώνει ακόμη περισσότερο σαν ομάδα και θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους μέσω του εθελοντισμού και της προσφοράς», δηλώνει η Γενική Διευθύντρια της Jungheinrich Hellas, Έλενα Καλλονά.

make a wish - jellow day

Η εταιρεία αντιλαμβανόμενη τη σημαντικότητα του ρόλου της και τις άμεσες και έμμεσες επιδράσεις της λειτουργίας της, τόσο στην κοινωνία όσο και στο περιβάλλον, δημιούργησε το νέο θεσμό των #JellowDaysΤις ημέρες αυτές, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους οργανισμούς όπως το Make-A-Wish Ελλάδος που εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, όλοι οι άνθρωποι της Jungheinrich θα ενώνονται για να προσφέρουν βοήθεια σε κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη.

«Με οδηγό τις αξίες μας και την ανθρωποκεντρική κουλτούρα μας, προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο αυτό πιο κίτρινο – το αγαπημένο μας χρώμα», συμπλήρωσε η Έλενα Καλλονά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες, καθώς και βίντεο παρακάτω: 


Έχετε ερωτήσεις;