Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Ploiesti
Επεκταση εγκαταστασεων

Nέο εργοστάσιο ανακατασκευής στο Ploiesti

• Εργοστάσιο ανακατασκευής στο Ploiesti της Ρουμανίας

• Επέκταση των δυνατοτήτων ανακατασκευής λόγω αυξανόμενης ζήτησης

• Μειωμένη κατανάλωση πόρων και ενέργειας 

Η Jungheinrich ανοίγει το δεύτερο εργοστάσιο ανακατασκευής στο Ploiesti της Ρουμανίας. Με αυτές τις νέες εγκαταστάσεις, οι οποίες καλύπτουν περίπου 5.000 τετραγωνικά μέτρα, η εταιρεία ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για ανακατασκευασμένα μηχανήματα και δημιουργεί δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη. Στο Ploiesti θα ανακατασκευάζονται και θα διανέμονται στην ευρωπαϊκή αγορά, τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα πεζού χειριστή EJE και τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα αντιβάρου EFG. Με αυτήν την επένδυση, η Jungheinrich αποτελεί παράδειγμα για την κυκλική οικονομία στον τομέα των Intralogistics, δίνοντας τη δυνατότητα στη βιομηχανία να χρησιμοποιεί βιώσιμα ανακατασκευασμενα μηχανήματα.

Η Jungheinrich είναι η πρώτη εταιρεία του βιομηχανικού κλάδου, που ανταποκρίνεται στην πρόκληση της ανακατασκευής μηχανημάτων κορυφαίας ποιότητας. Η εταιρεία υπόσχεται ότι τα "JUNGSTARS" - η επίσημη ονομασία των μεταχειρισμένων, ανακατασκευασμένων μηχανημάτων της - είναι τόσο καλά, σαν καινούργια μετά την ανακατασκευή. Με το νέο εργοστάσιο στο Ploiesti, η Jungheinrich επεκτείνει περαιτέρω τις υπάρχουσες ικανότητές της και βελτιστοποιεί τις δομές και τις διαδικασίες της στον τομέα του μεταχειρισμένου εξοπλισμού. Εκτός από τη Δρέσδη, το Ploiesti είναι η μεγαλύτερη τοποθεσία της Jungheinrich για την ανακατασκευή μηχανημάτων. Ανοίγοντας το νέο αυτό εργοστάσιο, θα αυξήσει την παραγωγική ικανότητα σε αυτόν τον τομέα κατά 25% έως το 2025.

Ο Tino Alban, Διευθυντής του Εργοστασίου του Κέντρου Ανακατασκευής της Δρέσδης στη Jungheinrich AG, επισημαίνει: "Η γενική τάση προς τη βιωσιμότητα αντικατοπτρίζεται στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για τα μεταχειρισμένα, ανακατασκευασμένα μηχανήματά μας. Αποτελούν μια καλή λύση, ειδικά για πελάτες με περιβαλλοντική συνείδηση, γιατί στην πραγματικότητα εξοικονομούμε περίπου το 80% των εκπομπών CO2 σε σύγκριση με την παραγωγή νέων μηχανημάτων. Με την πανδημία του κορονοιού, πολλοί πελάτες περισσότερο ευάλωτοι με το κομμάτι των τιμών, στρέφονται σε φθηνότερα αλλά και με καλή απόδοση ανακατασκευασμένα μηχανήματα, τα οποία αποτελούν τη βέλτιστη λύση για  μέτρια και χαμηλή χρήση ή/και για αντικατάσταση».

Η μοναδική διαδικασία ανακατασκευής των μεταχειρισμένων μηχανημάτων της Jungheinrich, πραγματοποιείται σύμφωνα με μια τυποποιημένη διαδικασία που είναι ίδια για όλα τα μηχανήματα, βασισμένη σε έξι βήματα. Στη διαδικασία αυτή, τα μεταχειρισμένα μηχανήματα αποκαθίστανται πλήρως τεχνικά και οπτικά. Γίνονται ουσιαστικά σαν καινούργια. Η αρχή των 5 αστέρων της Jungheinrich διασφαλίζει ότι κάθε μηχάνημα ανακατασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και βιωσιμότητας, καθώς και τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους. Ενώ εξαρτήματα όπως πλαίσια, κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων επισκευάζονται, όλα τα σχετικά με την ασφάλεια και τα φθαρμένα εξαρτήματα αντικαθίστανται με γνήσια ανταλλακτικά. Με την ανακατασκευή με τρόπο εξοικονόμησης πόρων και ενέργειας, η Jungheinrich επεκτείνει τον κύκλο ζωής των μηχανημάτων της κατά δύο έως τρεις περιόδους λειτουργίας, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τη χρήση νέων ανταλλακτικών. Επί του παρόντος, επιτυγχάνεται ποσοστό επαναχρησιμοποίησης 94% ανά μηχάνημα.

Ο Tino Alban αναφέρει: "Η ενδελεχής διαδικασία ανακατασκευης μετατρέπει τα JUNGSTARS μας σε μεταχειρισμένα μηχανήματα υψηλής ποιότητας. Συνδυάζουν οικολογικά, οικονομικά και τεχνικά πλεονεκτήματα και έτσι προσφέρουν μια ποικιλία επιδόσεων που είναι μοναδική στην αγορά."

Ενώ η ανακατασκευή των EJE και EFG πραγματοποιείται στην τοποθεσία Ploiesti, το εργοστάσιο της Δρέσδης είναι υπεύθυνο για όλους τους άλλους τύπους μηχανημάτων καθώς και για τα system trucks. Όλα τα ευρωπαϊκά κέντρα πωλήσεων της Jungheinrich παραδίδουν τα μηχανήματά τους, τα οποία επιστρέφονται κυρίως από συμβόλαια μίσθωσης, στα δύο εργοστάσια για επισκευή. Επιπλέον, η ανακατασκευή για την ασιατική αγορά πραγματοποιείται στην Μπανγκόκ και στο Qingpu της Κίνας.

Έχετε ερωτήσεις;