Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
warehouse lab

Νέα εργαστήρια Logistics στο BCA College: Εκπαίδευση Logistics για τους ηγέτες του αύριο

Επιχειρήσεις και πανεπιστήμια ενώνουν δυνάμεις για τη δημιουργία δεξαμενής ταλέντων.

Η συνεργασία μεταξύ του BCA College και των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο των Logistics και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, της Jungheinrich Hellas, της Mobile Technology SA και της Mantis Group, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην εκπαίδευση και έρευνα. Τα ολοκαίνουργια εργαστήρια που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις, παρέχουν πρακτική μάθηση και ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους φοιτητές, ενώ παράλληλα ενισχύουν τη σύνδεση με τον επαγγελματικό χώρο.
Παράλληλα, οι εταιρείες, αποκτούν πρόσβαση σε έναν δυναμικό από άρτια εκπαιδευμένους αποφοίτους, ενισχύοντας τη βιομηχανία με την παροχή εξειδικευμένων ανθρώπινων πόρων και τη χρήση τεχνολογίας αιχμής. Η εκπαίδευση προάγεται σε νέα επίπεδα με τα εργαστήρια Jungheinrich Logistics Lab, Warehouse Lab, Crew Logistics Lab, και PL & Forwarding Lab, προσφέροντας γνώσεις σε συστήματα αποθήκευσης, εξοπλισμό, μεταφορά πληρωμάτων και intralogistics. Ένα σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία ηγετών στον στρατηγικό χώρο της Logistics μόλις ξεκίνησε!

Μάθετε περισσότερα, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.fortunegreece.com/article/pos-proetoimazetai-i-epomeni-fournia-epangelmation-ston-xoro-ton-logistics-kai-tis-efodiastikis/

Έχετε ερωτήσεις;