Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Μπαταρίες και φορτιστές
πληρως φορτισμένοι & έτοιμοι για χρηση

Διαχείριση ενέργειας

Service συσσωρευτών, εφεδρικοί συσσωρευτές και service φορτιστών: Η Jungheinrich προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες service για τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματά σας. Αυτές οι υπηρεσίες μας, διατηρούν τα logistics της αποθήκης σας σε λειτουργία – όλο το εικοσιτετράωρο.

Τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματά σας πρέπει να είναι μονίμως φορτισμένα, ώστε να αυξάνεται η παραγωγικότητα της αποθήκης σας. Γι’ αυτό προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο service για το στόλο των μηχανημάτων σας: από την παροχή αντικατάστασης συσσωρευτών, μέχρι συμβουλές συντήρησης και ελέγχου του συσσωρευτή.

Το service φορτιστών της Jungheinrich εγγυάται τον έλεγχο και τη διασφάλιση της λειτουργικότητας των φορτιστών σας, ώστε οι συσσωρευτές να μην υποστούν ζημιά κατά τους κύκλους φόρτισης και να είναι πλήρως λειτουργικοί μακροπρόθεσμα.

Τα πλεονεκτήματά σας:

  • Τεχνογνωσία κατασκευαστή
  • Παράταση της διάρκεια ζωής των συσσωρευτών και των φορτιστών σας
  • Αύξηση της ασφάλειας και της απόδοσης του μηχανήματός σας

Service φορτιστών

Σας αρέσει κι εσάς η ασφάλεια;
Τότε το service που προσφέρουμε για φορτιστές συσσωρευτών είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Με το service της Jungheinrich είστε πάντα σίγουροι για την τήρηση των διατάξεων, την πρόληψη ατυχημάτων και την ασφάλεια στην εργασία. Γιατί πέρα από την τεχνική επιτήρηση αναλαμβάνουμε για εσάς και την παρακολούθηση και τήρηση των προθεσμιών ελέγχου όλων των σχετικών διαχειριστικών εργασιών.
Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του ελέγχου μας:

  • Μέγιστη ασφάλεια για όλους τους χειριστές.
  • Εμπρόθεσμη τήρηση όλων των κανονισμών.
  • Μακροπρόθεσμη ασφάλεια για μηχάνημα, συσσωρευτή και φορτιστή.
  • Πλακέτα ελέγχου.
  • Λεπτομερής έκθεση ελέγχου.

Σε εμάς θα βρείτε τον κατάλληλο φορτιστή για το συσσωρευτή σας.

Μάθετε περισσότερα

Stage Τεχνολογία φόρτισης

Service συσσωρευτή

Μια μακροπρόθεσμη σταθερή υπηρεσία service χρειάζεται τον κατάλληλο προμηθευτή ενέργειας. Με εμάς θα είστε πάντα ασφαλείς. Είτε πρόκειται για αντικατάσταση, είτε για ερωτήσεις σχετικά με τη συντήρησή τους, είστε στα καλύτερα χέρια. Ξεκινώντας από τον έλεγχο της κατάστασης του συσσωρευτή, τον καθαρισμό μέχρι και την τακτική συντήρηση του, προσφέρουμε τα κατάλληλα προϊόντα για εσάς.


Ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία Ιόντων λιθίου αναπτύσσουμε αυτή την τεχνολογία για σχεδόν δέκα χρόνια και δημιουργουμε μεγαλύτερη απόδοση στην αποθήκη σας.

Μάθετε περισσότερα

Content Διαχείριση ενέργειας

Συμβουλές για θέματα ενέργειας, στις εγκαταστάσεις σας

Κατόπιν αιτήματός σας, ένας από τους εξειδικευμένους εμπειρογνώμονές μας, μπορεί να προετοιμάσει ένα ενεργειακό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Για την εύκολη και αποτελεσματική μετάβαση του στόλου σας σε συσσωρευτές ιόντων λιθίου και την αντίστοιχη τεχνολογία φόρτισης, ένας από τους ειδικούς μας σε θέματα ενέργειας, μπορεί να σας παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Αυτές περιλαμβάνουν πέρα από μια ανάλυση πραγματικής κατάστασης των υπαρχόντων συστημάτων και διαδικασιών σας, και τη δημιουργία ενεργειακών προφίλ και σχεδίων φόρτισης, για τη βελτιστοποίηση του συνολικού ενεργειακού ισοζυγίου σας. 


Εξατομικευμένη παροχή συμβουλών

Σχεδιασμός, ανάπτυξη και υλοποίηση έργου: οι σύμβουλοί μας σας προσφέρουν εξειδικευμένες συμβουλές σε κάθε στάδιο της υλοποίησης του έργου. Από την αναβάθμιση ενός μεμονωμένου μηχανήματος έως την τροποποίηση ολόκληρου στόλου μηχανημάτων με ενδιάμεση φόρτιση και χρήση σε πολλαπλές βάρδιες. Σας προσφέρουμε μια ατομική λύση. Επωφεληθείτε από την ισχύ της τεχνολογίας ιόντων λιθίου. Διαπιστώστε μόνοι σας τα οφέλη. 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία διαχείρισης ενέργειας. Επικοινωνήστε μαζί μας:


Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τμήμα ανταλλακτικών

Τηλέφωνο

210 244 7794

Δημιουργία επικοινωνίας


Έχετε ερωτήσεις;