Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Υγεία και ασφάλεια

Οι λύσεις ασφαλείας της Jungheinrich

Προστασία 360° από τη Jungheinrich.
Εκεί, όπου άνθρωπος και μηχανές συνεργάζονται, η ασφάλεια παίζει σημαντικό ρόλο. Όχι μόνο σε επιμέρους περιοχές, αλλά με μια συνολική ματιά σε όλο το περιβάλλον της αποθήκης. Έτσι σας προσφέρουμε πολυάριθμες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες, που αυξάνουν σημαντικά την ασφάλεια των διαδικασιών logistics σας. Γιατί περισσότερη ασφάλεια σημαίνει ταυτόχρονα μεγαλύτερη απόδοση και μικρότερο κόστος.

Content Ασφάλεια 2a Καλή προστασία σε όλες τις περιοχές της αποθήκης.

Με την προστασία 360° από τη Jungheinrich καλύπτετε τις πέντε περιοχές κινδύνου της αποθήκης: Οι λύσεις ασφαλείας που προσφέρουμε προστατεύουν τους εργαζόμενους, τα εμπορεύματα, την εγκατάσταση της αποθήκης, καθώς και τα μηχανήματα και τα δεδομένα σας, από ατυχήματα και παράνομη χρήση. Εμείς σας βοηθάμε να αναγνωρίζετε τους κινδύνους και φροντίζουμε η ασφάλεια της αποθήκης να γίνει παιχνιδάκι στο μέλλον.

ολοκληρωμένες οδηγιες ασφάλειας

Η αυξανόμενη πολυπλοκότητα στις διαδικασίες της αποθήκης, προκαλεί αυξημένες πιθανότητες κινδύνων κατά τις καθημερινές εργασίες. Με το SAFEwalk της Jungheinrich βελτιώνετε  την ασφάλεια στην αποθήκη σας, με αποτέλεσμα να μειώνετε το κόστος και να προστατεύετε τους πόρους της επιχείρησής σας.

εργαστειτε με ασφάλεια

Προσφέρουμε πολλές επιλογές μηχανημάτων, που παρέχουν τη βέλτιστη προστασία στους υπαλλήλους σας από συγκρούσεις με μηχανήματα και άλλα ατυχήματα. Επιπλέον, ο εργονομικός σχεδιασμός των μηχανημάτων μας, προκαλεί λιγότερη πίεση και κόπωση και εξασφαλίζει τη μακροπρόθεσμη υγεία των χειριστών.

Τα προϊόντα σας και η προστασία τους αποτελούν σημαντική βάση για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Τα πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης σας προφυλάσουν από ατυχήματα και διασφαλίζουν την παραγωγικότητα και την ασφάλεια μεταφοράς. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα. 

Ο κατεστραμμένος εξοπλισμός αποθήκης ενέχει κινδύνους για τους υπαλλήλους σας, τα μηχανήματά σας και τα προϊόντα σας. Για να βελτιώσετε την προστασία της αποθήκης σας και να αποφύγετε τις δαπανηρές ζημιές, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας.

Για να διασφαλίσετε τη μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα των οχημάτων σας, δεν απαιτείται μόνο τακτική συντήρηση και επισκευή. Η αποφυγή ατυχημάτων και ζημιών είναι εξίσου σημαντική για την προστασία των οχημάτων σας.

Για την προστασία των πολύτιμων δεδομένων και πληροφοριών της επιχείρησής σας από παράνομη χρήση ή την απώλεια, σας προσφέρουμε πιστοποιημένες λύσεις ασφαλείας. Οι καταρτισμένοι ειδικοί τεχνικής υποστήριξης (IT) διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα προσαρμόζονται ακριβώς στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Έχετε ερωτήσεις;