Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Αυτόματη αποθήκη παλετών
Αποτελεσματική αποθήκευση μικροεξαρτημάτων

Αυτόματη αποθήκη μικροεξαρτημάτων

Στην αυτόματη αποθήκη μικροεξαρτημάτων η ταχύτητα και η ακρίβεια σε συνδυασμό με τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση, καθορίζουν την επιτυχία. Το σύστημα ραφιών, το λογισμικό, το συνδεδεμένο σύστημα μεταφοράς και το stacker crane ως κεντρικό στοιχείο της εγκατάστασης συνεργάζονται άψογα.

Εξαιρετικές λύσεις με υψηλή απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων και βέλτιστη αξιοποίηση χώρου

Η αποτελεσματική αποθήκευση μικροεξαρτημάτων εξαρτάται πάντα από τις διαδικασίες που συνδέονται με αυτήν και τους δείκτες απόδοσης που προκύπτουν. Εάν χρειάζεστε μεγάλη ταχύτητα διακίνησης, άριστη αξιοποίηση χώρου και άμεση πρόσβαση σε όλα τα μικροαντικείμενα, οι αυτόματες αποθήκες μικροεξαρτημάτων αποτελούν την ιδανική λύση. Με αυτό το σύστημα τα εμπορεύματα αποθηκεύονται είτε σε γωνιακές δοκούς είτε σε ράφια - με πλήρη χρήση του ύψους της αποθηκης, το οποίο μπορεί να φτάσει τα 25 μέτρα. Η ικανότητα φόρτωσής τους φτάνει έως τα 300 kg.

Αυτόματες αποθήκες μικροεξαρτημάτων - για ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εφαρμογών

Οι αυτόματες αποθήκες μικροεξαρτημάτων μπορούν να είναι μονού και πολλαπλού βάθους. Για παράδειγμα  θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως αποθήκες διανομής ανταλλακτικών, συλλογής παραγγελιών ή και προσωρινής αποθήκευσης εμπορευμάτων. Τέλος μπορούν να σχεδιαστούν για λειτουργία υπό κανονική θερμοκρασία ή επίσης ως ψυκτικές αποθήκες, σε θερμοκρασίες που φτάνουν έως τους  –30°.

Η καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας

Οι αυτόματες αποθήκες μικροεξαρτημάτων είναι τόσο ξεχωριστές όσο και οι ανάγκες σας. Λαμβάνοντας υπόψη πολλούς παράγοντες, επιλύουμε προβλήματα διαφορετικών απαιτήσεων. Για να βρούμε τη βέλτιστη λύση για εσάς, αναλύουμε μαζί σας το προϊόν, τις υπάρχουσες δομές μεταφοράς σας, καθώς και τις γενικότερες διαδικασίες σας και έτσι καταλήγουμε μαζί στο πιο κατάλληλο σχέδιο για τις ανάγκες σας.

Stacker Cranes νέας γενιάς  

Τα έξυπνα stacker cranes μας εξασφαλίζουν μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια, και κατά συνέπεια εξαιρετική απόδοση. Χάρη στην ελαφριά και στοιβαρή τους κατασκευή καθώς και στον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό μπορούν να εκμεταλλευτούν τους χώρους της αποθήκης στο έπακρο. Η ενέργεια που προκύπτει από το «σταμάτημα/φρενάρισμα»  αποθηκεύεται στα αποκαλούμενα SuperCaps του μηχανήματος και τροφοδοτεί τις επόμενες διαδικασίες επιτάχυνσης. Το δομοστοιχειωτό σχέδιο κατασκευής επιτρέπει επιπλέον την ευέλικτη προσαρμογή της εγκατάστασης στις απαιτήσεις της αποθήκης σας.


Έχετε ερωτήσεις;