210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EJC 110

Ηλεκτροκίνητο stacker με ικανότητα φόρτωσης 1,0 - 1,2t

  • 2.500 - 4.700 mm
  • 1.000 - 1.200 kg
  • Πανίσχυρος τριφασικός κινητήρας οδήγησης AC, χωρίς απαίτηση συντήρησης
  • Αναλογικό υδραυλικό για ανύψωση ακριβείας και κατέβασμα δε δύο βαθμίδες
  • Ευέλικτο και συμπαγές για στενούς διαδρόμους αποθηκών
  • Ενσωματωμένος φορτιστής για εύκολη φόρτιση του συσσωρευτή (προαιρετικά)
  • Διατίθενται διαφορετικοί ιστοί και διάφορα ύψη ανύψωσης

EJC 110/ 112

Τα στιβαρά και εύχρηστα ηλεκτροκίνητα stacker πεζού χειριστή με βραχίονα χειρισμού της σειράς EJC 1 είναι οι σημαντικοί βοηθοί σας για αποδοτικές εργασίες στοίβαξης και μεταφοράς σε κάθε αποθήκη. Με το μικρό ολικό πλάτος τους ενδείκνυνται ιδιαίτερα για τη μετακίνηση φορτίων σε στενούς χώρους. Στην ευελιξία βοηθά η λειτουργία έρπουσας ταχύτητας, που επιτρέπει ασφαλή χειρισμό με τη βοήθεια του βραχίονα χειρισμού. Η λαβή του βραχίονα χειρισμού, είναι σχεδιασμένη για χειρισμό με οποιοδήποτε από τα δύο χέρια και επιτρέπει στον χειριστή να συγκεντρώνεται πλήρως στην εργασία του. Αυτό σημαίνει περισσότερη ασφάλεια για την αποθήκη σας.Για ευέλικτη χρήση τα EJC της κατασκευαστικής σειράς 1 μπορούν προαιρετικά να εξοπλιστούν με έναν ενσωματωμένο φορτιστή, για τη φόρτιση των συσσωρευτών μακράς διαρκείας εύκολα και γρήγορα σε κοινές πρίζες των 230 V. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, αυτά τα ανυψωτικά μηχανήματα, διατίθενται επίσης και με τεχνολογία ιόντων λιθίου για ιδιαίτερα σύντομους χρόνους φόρτισης και μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα


Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
EJC 110 1.000 kg 4.300 mm 6 km/h 1.822 mm 24 V
EJC 112 1.200 kg 4.700 mm 6 km/h 1.822 mm 24 V

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;