210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EJC 110

Ηλεκτροκίνητο stacker με ικανότητα φόρτωσης 1,0 - 1,2t

  • 2.500 - 4.700 mm
  • 1.000 - 1.200 kg
  • Πανίσχυρος τριφασικός κινητήρας οδήγησης AC, χωρίς απαίτηση συντήρησης
  • Αναλογικό υδραυλικό για ανύψωση ακριβείας και κατέβασμα δε δύο βαθμίδες
  • Ευέλικτο και συμπαγές για στενούς διαδρόμους αποθηκών
  • Ενσωματωμένος φορτιστής για εύκολη φόρτιση του συσσωρευτή (προαιρετικά)
  • Διατίθενται διαφορετικοί ιστοί και διάφορα ύψη ανύψωσης

EJC 110/ 112

Τα στιβαρά και εύχρηστα ηλεκτροκίνητα stacker πεζού χειριστή με βραχίονα χειρισμού της σειράς EJC 1 είναι οι σημαντικοί βοηθοί σας για αποδοτικές εργασίες στοίβαξης και μεταφοράς σε κάθε αποθήκη. Με το μικρό ολικό πλάτος τους ενδείκνυνται ιδιαίτερα για τη μετακίνηση φορτίων σε στενούς χώρους. Στην ευελιξία βοηθά η λειτουργία έρπουσας ταχύτητας, που επιτρέπει ασφαλή χειρισμό με τη βοήθεια του βραχίονα χειρισμού. Η λαβή του βραχίονα χειρισμού, είναι σχεδιασμένη για χειρισμό με οποιοδήποτε από τα δύο χέρια και επιτρέπει στον χειριστή να συγκεντρώνεται πλήρως στην εργασία του. Αυτό σημαίνει περισσότερη ασφάλεια για την αποθήκη σας.Για ευέλικτη χρήση τα EJC της κατασκευαστικής σειράς 1 μπορούν προαιρετικά να εξοπλιστούν με έναν ενσωματωμένο φορτιστή, για τη φόρτιση των συσσωρευτών μακράς διαρκείας εύκολα και γρήγορα σε κοινές πρίζες των 230 V. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, αυτά τα ανυψωτικά μηχανήματα, διατίθενται επίσης και με τεχνολογία ιόντων λιθίου για ιδιαίτερα σύντομους χρόνους φόρτισης και μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης.

Ιόντων λιθίου

Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με την τεχνολογία ιόντων λιθίου της Jungheinrich, θα ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό: Μέγιστη απόδοση με έως και 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.
100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα


Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

ΜοντέλοΙκανότητα ΦόρτωσηςΜέγιστη ανύψωση (h3)Ταχύτητα
οδήγησης
Συνολικό
μήκος
Τάση
συσσωρευτή
 

EJC 110

1000 kg

4700 mm

6 km/h

1822 mm

24 V

EJC 112

1200 kg

4700 mm

6 km/h

1822 mm

24 V

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;