210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
stage ERD 220

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο με δυνατότητα ανύψωσης 2,0t

  • 1.500 - 2.905 mm
  • 2.000 kg
  • Φόρτωση σε φορτηγό με λειτουργία double deck, μεταφορά εμπορευμάτων ή χρήση ως ανυψωτικού.
  • Αποδοτικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.
  • Μεταβλητή διαμόρφωση οχήματος.
  • Ευέλικτο και ευκίνητο.
  • Διάφορες εκδόσεις πλατφόρμας.

ERD 120/ 220

Τα πολυμορφικά και πανίσχυρα ηλεκτρικά περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα ERD ανήκουν στα προσαρμοστικότερα ανυψωτικά οχήματα Jungheinrich. Ανάλογα με την περίπτωση χρήσης μπορούν να προσαρμοστούν εξατομικευμένα η πλατφόρμα, η μετάδοση κίνησης, τα διαμερίσματα μπαταρίας ή ακόμα και ο ιστός Και με την επιλογή drivePLUS μπορεί να αυξηθεί σημαντικά η ταχύτητα οδήγησης. Σε συνδυασμό με τη μεταφορά με χρήση της λειτουργίας double deck–για τη μετακίνηση δύο παλετών ταυτόχρονα– η διαχείριση εμπορευμάτων εκτελείται με εξαιρετική αποδοτικότητα. Χάρη στο μικρό μέγεθος, τα ERD δεν χάνουν τίποτα από την ευκινησία τους και είναι έτσι ιδανικά και για τη φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών. Ο πανίσχυρος τριφασικός κινητήρας διασφαλίζει συνεχή υψηλή απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων με απίστευτα χαμηλή κατανάλωση. Χάρη στους κινητήρες χωρίς απαίτηση συντήρησης, χωρίς ψήκτρες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αξιόπιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα ERD λαμβάνουν την απαραίτητη ενέργεια είτε από τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος μεγάλης διάρκειας Jungheinrich, είτε, αν το επιθυμείτε, από τις πρωτοποριακές μπαταρίες ιόντων λιθίου Jungheinrich.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ERD 120 2.000 kg 2.905 mm 9 km/h 2.084 mm 24 V
ERD 220 2.000 kg 2.905 mm 12,5 km/h 2.084 mm 24 V
ERD 220 drivePLUS 2.000 kg 2.905 mm 14 km/h 2.084 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;