210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ERD 220i grau
  • 3.760 mm
  • 2.000 kg
  • Ηλεκτροκίνητο stacker με χειροκίνητη ανύψωση για γρήγορη και ασφαλή οδήγηση σε ράμπες
  • Εύκολη διαχείριση φορτίων σε στενές περιοχές της αποθήκης
  • Διατίθενται δύο εκδόσεις πλατφόρμας κατάλληλες για κάθε διαρρύθμιση αποθήκης.
  • Αναγνώριση φορτηγού με αυτόματη μείωση ταχύτητας
  • Αποδοτικό σύστημα μετάδοσης κίνησης για εξαιρετικές επιδόσεις

ERD 220i

Το ευέλικτο και ανθεκτικό ηλεκτροκίνητο stacker με χειροκίνητη ανύψωση ERD 220i αποτελεί χάρη στη συμπαγή του σχεδίαση και τη στιβαρή κατασκευή του την τέλεια λύση για εφαρμογές μεταφοράς σε αποθήκες διαχείρισης εμπορευμάτων ή για μεγάλες αποστάσεις με μία ή δύο παλέτες. Όταν η προηγμένη τεχνολογία συναντά τη μέγιστη λειτουργικότητα. Η υψηλή απόδοση κατά τη διαχείριση εμπορευμάτων διασφαλίζεται από την ταυτόχρονη μετακίνηση δύο παλετών στη μεταφορά double-decker, ενώ ένας πανίσχυρος κινητήρας οδήγησης με δυνατή επιτάχυνση και ευέλικτη οδηγική συμπεριφορά εγγυάται την απαιτούμενη ωστική ισχύ. Η μέγιστη ασφάλεια και άνεση κατά την εργασία διασφαλίζονται από το σταθερό σασί με υψηλή πλευρική προστασία, την ευρύχωρη πλατφόρμα χειριστή καθώς και τις πολυάριθμες εξελιγμένες λειτουργίες για βέλτιστο έλεγχο του περονοφόρου μηχανήματος όπως, για παράδειγμα, η αναγνώριση φορτηγού με αυτόματη μείωση ταχύτητας.

Ιόντων λιθίου

Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με την τεχνολογία ιόντων λιθίου της Jungheinrich, θα ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό: Μέγιστη απόδοση με έως και 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.
100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα

Χαρακτηριστικά

Έχετε ερωτήσεις;