Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ERD 220i grau
  • 1660 - 3760 mm
  • 2000 kg
  • Το πιο συμπαγές μηχάνημα στην κατηγορία του.
  • Ευρύχωρη πλατφόρμα εποχούμενου χειριστή με σταθερή προστασία τριών κατευθύνσεων.
  • Ειδικά σχεδιασμένο για απαιτητική χρήση σε φορτηγά.
  • Οι καλύτερες τιμές απόδοσης στην αγορά.
  • Ευέλικτος ιστός που φτάνει μέχρι το 3ο επίπεδο ραφιού.

ERD 220i

Το ERDi είναι μια καινοτομία που ικανοποιεί πολλές απαιτήσεις σε έναν μόνο μεταφορέα διαδρόμου. Ένα double deck stacker που συνδυάζει εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις με το υψηλότερο επίπεδο χαλύβδινης προστασίας τριών κατευθύνσεων και μια ευρύχωρη καμπίνα οδηγού. Εκεί όπου παλαιότερα υπήρχε ένας μεγάλος και βαρύς περιέκτης συσσωρευτή, πλέον οι συμπαγείς μονάδες συσσωρευτή ιόντων λιθίου ενσωματώνονται κομψά στον σχεδιασμό του μηχανήματος. Μια πρωτοποριακή ιδέα για την οποία η Jungheinrich έχει λάβει πολλά βραβεία. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η αναγνώριση του περιβάλλοντος χώρου του φορτηγού: Το μηχάνημα φρενάρει αυτόματα, καθιστώντας την εντατική κίνηση στη ράμπα πολύ πιο εύκολη για την πλάτη. Σε κακώς φωτισμένους εσωτερικούς χώρους φορτηγών, ο προβολέας ανάβει αυτόματα και διευκολύνει την παραλαβή παλετών. Όταν η αποθήκη μεταφόρτωσης είναι πολυσύχναστη, το ERDi με τις εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις του απαιτεί ελάχιστο χώρο, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τους οδηγούς με ασφάλεια. Το ERDi μπορεί να σηκώσει δύο παλέτες τη μία πάνω στην άλλη και φτάνει σε ύψος ραφιών έως και 3.760 mm χάρη στον τριπλό ιστό - δεν θα βρείτε πουθενά μεγαλύτερη απόδοση.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ERD 220i 2.000 kg 3.760 mm 12,5 km/h 2.358 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;