210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ERD 220i grau
  • 3.760 mm
  • 2.000 kg
  • Ηλεκτροκίνητο stacker με χειροκίνητη ανύψωση για γρήγορη και ασφαλή οδήγηση σε ράμπες
  • Εύκολη διαχείριση φορτίων σε στενές περιοχές της αποθήκης
  • Διατίθενται δύο εκδόσεις πλατφόρμας κατάλληλες για κάθε διαρρύθμιση αποθήκης.
  • Αναγνώριση φορτηγού με αυτόματη μείωση ταχύτητας
  • Αποδοτικό σύστημα μετάδοσης κίνησης για εξαιρετικές επιδόσεις

ERD 220i

Το ευέλικτο και ανθεκτικό ηλεκτροκίνητο stacker με χειροκίνητη ανύψωση ERD 220i αποτελεί χάρη στη συμπαγή του σχεδίαση και τη στιβαρή κατασκευή του την τέλεια λύση για εφαρμογές μεταφοράς σε αποθήκες διαχείρισης εμπορευμάτων ή για μεγάλες αποστάσεις με μία ή δύο παλέτες. Όταν η προηγμένη τεχνολογία συναντά τη μέγιστη λειτουργικότητα. Η υψηλή απόδοση κατά τη διαχείριση εμπορευμάτων διασφαλίζεται από την ταυτόχρονη μετακίνηση δύο παλετών στη μεταφορά double-decker, ενώ ένας πανίσχυρος κινητήρας οδήγησης με δυνατή επιτάχυνση και ευέλικτη οδηγική συμπεριφορά εγγυάται την απαιτούμενη ωστική ισχύ. Η μέγιστη ασφάλεια και άνεση κατά την εργασία διασφαλίζονται από το σταθερό σασί με υψηλή πλευρική προστασία, την ευρύχωρη πλατφόρμα χειριστή καθώς και τις πολυάριθμες εξελιγμένες λειτουργίες για βέλτιστο έλεγχο του περονοφόρου μηχανήματος όπως, για παράδειγμα, η αναγνώριση φορτηγού με αυτόματη μείωση ταχύτητας.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ERD 220i 2.000 kg 3.760 mm 12,5 km/h 2.358 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;