210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EZS 130

Ηλεκτροκίνητο μηχάνημα έλξης (tow tractor) 3,0t

  • 3.000 kg
  • Ιδιαίτερα λεπτή κατασκευή με πλάτος 600 mm
  • Τριφασικός κινητήρας 24 V για υψηλή ενεργειακή απόδοση
  • curveCONTROL για ασφαλή πορεία σε στροφές
  • Σύστημα ελέγχου speedCONTROL
  • Ημιαυτόματη απασφάλιση συνδέσμου μέσω τηλεχειρισμού (προαιρετικά)

EZS 130

Το οικονομικά αποδοτικό και συμπαγές Jungheinrich EZS 130 είναι ένας ιδιαίτερα λεπτός ελκυστήρας όρθιου χειριστή για την έλξη φορειων έως 3.000 kg. Με το μικρό του πλάτος μόλις 600 mm προορίζεται για περιορισμένους χώρους και με τη μεγάλη ευελιξία του αποτελεί την ιδανική λύση για τη μεταφορά μικροεξαρτημάτων σε σχηματισμό συρμού, ευκίνητα και με ελάχιστη απαίτηση χώρου. Χάρη στους διαφορετικούς τύπους συνδέσμου, το μηχάνημα αυτό προσαρμόζεται άνετα σε κάθε φορείο. Η επιφάνεια φόρτωσης διαμορφώνεται ελεύθερα, συνδέοντας περισσότερα trailers. Ο τριφασικός κινητήρας 24 V με βελτιστοποιημένο βαθμό απόδοσης εγγυάται σταθερά υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με κορυφαία ενεργειακή απόδοση. Ο εύκολα προσβάσιμος σύνδεσμος, το χαμηλό ύψος πλατφόρμας για άνετη επιβίβαση και αποβίβαση και η υποστηρικτική πλάτη καθίσματος επιτρέπουν εργονομική εργασία. Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών jetPILOT, το αυτόματα ενεργοποιούμενο φρένο στάθμευσης και τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης για μεγαλύτερη ασφάλεια οδήγησης εγγυώνται οδηγική άνεση και ασφάλεια.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Έχετε ερωτήσεις;