210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EZS 7280

Ηλεκτροκίνητο μηχάνημα έλξης (tow tractor) 28,0t

  • 28.000 kg
  • Αυτόματο φρένο στάθμευσης και σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανωφέρειες για ράμπες
  • Άνετη θέση εργασίας με πεντάλ όπως στα επιβατικά αυτοκίνητα
  • Μεγάλη γωνία διεύθυνσης και μικρή ακτίνα στροφής
  • Επίστρωση KTL για άριστη αντιδιαβρωτική προστασία
  • Δύο κινητήρες μηχανισμού κίνησης 10 kW για υψηλή ενεργειακή απόδοση

EZS 7280

Ο στιβαρός και εξαιρετικά δυνατός τράκτορας υψηλών επιδόσεων EZS 7280 είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τη μεταφορά βαριών φορτίων, π.χ. σε πίστες αεροδρομίων ή στη βιομηχανία. Εντυπωσιάζει στη χρήση τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους, καλύπτοντας μεγάλες αποστάσεις με μέγιστη ελκτική ισχύ έως 28.000 kg.Ιδίως κατά τη μεταφορά μεγάλων φορτίων σε ράμπες αποδεικνύει τα δυνατά του σημεία: Το αυτόματο φρένο στάθμευσης και το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανωφέρειες επιτρέπουν την απλή και εύκολη στάθμευση και εκκίνηση. Η μικρή ακτίνα στροφής και, κατ' επιλογή, η εξελιγμένη μπαταρία ιόντων λιθίου εγγυώνται μέγιστη αποδοτικότητα κατά την οδήγηση.Αυτός ο τράκτορας με κάθισμα διαθέτει εργονομική θέση εργασίας με χαμηλό σκαλοπάτι επιβίβασης, ρυθμιζόμενη θέση τιμονιού και πεντάλ όπως στα επιβατικά αυτοκίνητα. Η επίστρωση KTL του πλαισίου προστατεύει το όχημα ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες. Για το χειριστή διατίθεται προαιρετικά καμπίνα παντός καιρού, κατ' επιλογή με πτυσσόμενη ή συρόμενη πόρτα.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Towing capacity load ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
EZS 7280 28.000 kg 25 km/h 3.045 mm 80 V

Έχετε ερωτήσεις;