210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EZS 350

Ηλεκτροκίνητο μηχάνημα έλξης (tow tractor) 5,0t

  • 5.000 kg
  • Πανίσχυρος τριφασικός κινητήρας οδήγησης AC, χωρίς απαίτηση συντήρησης
  • Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών jetPILOT για έξυπνο χειρισμό
  • curveCONTROL σε συνάρτηση με τη γωνία διεύθυνσης για ασφαλή πορεία σε στροφές
  • Εξατομικευμένες επιλογές για βέλτιστη θέση εργασίας
  • Κοτσαδόρος εύκολα προσβάσιμος από τη θέση χειριστή

EZS 350

Με τους στιβαρούς και αποδοτικούς τρακτορες της Jungheinrich EZS 350 συνδυάζονται η κορυφαία οδηγική άνεση με την τέλεια απόδοση και τη μέγιστη ασφάλεια. Σε συρμό με ρυμουλκούμενα φορτία έως 5.000 kg, αυτό το όχημα εντυπωσιάζει με τα δυνατά του σημεία. Σε αρμονική συνεργασία με τα ρυμουλκούμενα Jungheinrich GTE, μετακινεί με άνεση φορτία μεγάλου και μέτριου βάρους από το ένα σημείο στο άλλο. Ο οικονομικός και πανίσχυρος τριφασικός κινητήρας κερδίζει τις εντυπώσεις με τις υψηλές του επιδόσεις, τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και την αποτελεσματική ανάκτηση ενέργειας χάρη στην αναγεννητική πέδηση. Για την πορεία σε στροφές με ασφάλεια φροντίζουν το σύστημα υποβοήθησης curveCONTROL καθώς και το αυτόματο φρένο στάθμευσης με προστασία από κύλιση προς τα πίσω, που ασφαλίζει τον ελκυστήρα και το ρυμουλκούμενο όσο παραμένουν ακινητοποιημένα. Η εξελιγμένη εργονομία και τεχνολογία επιτρέπουν τη χρήση με ασφάλεια και οικονομική αποδοτικότητα. Άνετη επιβίβαση και αποβίβαση, έξυπνο και εύχρηστο σύστημα οδήγησης όπως στα επιβατικά οχήματα, πρακτικός χειρισμός με ένα χέρι, φωτισμός LED και πλήθος επιλογών εξατομικευμένης προσαρμογής: Ορίστε τι πρέπει να προσφέρει η τέλεια θέση χειριστή.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Towing capacity load ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
EZS 350 L Std 5.000 kg 12,5 km/h 1.390 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;