Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
hawle armaturen
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέα Αποθήκη logistics για την Hawle Armaturen στο Freilassing

Η Jungheinrich κατασκευάζει νέα αποθήκη logistics για την Hawle Armaturen στο Freilassing.

-  Πλήρως αυτοματοποιημένη αποθήκη υψηλών επιπέδων με περισσότερες από 15.000 θέσεις αποθήκευσης ραφιών σε πέντε διαδρόμου

-  Από συστήματα ραφιών μέχρι σύστηματα διαχείρισης αποθήκης (WMS) από μία μόνο πηγή

-  Η Jungheinrich παρέχει την "καλύτερη λύση" και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση

Αμβούργο, 06 Ιουλίου - Η Hawle Armaturen GmbH, κατασκευαστής βαλβίδων βαρέως τύπου για χρήση στη διαχείριση δημοτικών υδάτων και λυμάτων καθώς και για την παροχή αερίου, ανέθεσε στη Jungheinrich την κατασκευή μιας νέας αποθήκης logistics. Η εταιρεία θα κατασκευάσει μια πλήρως αυτοματοποιημένη αποθήκη υψηλών επιπέδων με περισσότερες από 15.000 θέσεις αποθήκευσης ραφιών σε πέντε διαδρόμους στην έδρα της Hawle στο Freilassing μέχρι τον Οκτώβριο του 2024. Η αποθήκη, που σχεδιάζεται ως έργο πράσινου πεδίου, θα αντικαταστήσει το προηγούμενο κέντρο διανομής της Hawle. Αυτό θα επιτρέψει στην εταιρεία, με εγκαταστάσεις στη Γερμανία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, να προετοιμαστεί για πρόσθετη ανάπτυξη.

Ο Hans-Joachim Maier, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας σχεδιασμού έργων Maier Intraplan, εξηγεί την επιλογή της εταιρείας του, να απευθυνθούν στους ειδικούς των Intralogistics, με έδρα το Αμβούργο: "Η Jungheinrich μας κέρδισε με την καλύτερη λύση και την πολύ υψηλή δέσμευσή της στην υλοποίηση των απαιτήσεών μας". "Η χημεία ήταν σωστή από την αρχή και επέτρεψε έναν ανοιχτό και παραγωγικό διάλογο", προσθέτει ο Thomas Bohl, διευθύνων σύμβουλος της Hawle Armaturen GmbH. "Η Jungheinrich μας εντυπωσίασε ως ολοκληρωμένος πάροχος των πάντων από μία και μόνη πηγή - από συστήματα ραφιών έως stackers, μονάδες ελέγχου και λογισμικό WMS", επισημαίνει ο Bohl.

Εργονομική συλλογή παραγγελιών

Τα έτοιμα προϊόντα από την παραγωγή θα αποθηκεύονται στην αποθήκη σε υψηλά ράφια, η οποία έχει σχεδιαστεί ως κατασκευή ραφιών σιλό (72 x 35 x 25 μέτρα). Αυτά θα τροφοδοτούνται αργότερα στην παραγγελιοληψία με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο. Ένα σύστημα γέφυρας συνδέει τα συστήματα μεταφοράς με τη γραμμή παραγωγής. Το σύστημα μεταφοράς συνδέεται με ένα χώρο αποθήκευσης στο υπόγειο της αποθήκης. Υπάρχει επίσης χώρος για τα εισερχόμενα εμπορεύματα καθώς και για τις πρώτες ύλες και τα ημιτελή προϊόντα. Ένας αλυσομεταφορέας χρησιμοποιείται για τη μεταφορά παλετοκλωβών καθώς και παλετών Euro και ειδικών παλετών βάρους έως 1.200 κιλών. Αυτό παρέχει ομαλή λειτουργία και διασφαλίζει την ασφάλεια των διαφόρων εμπορευματοκιβωτίων. Στο ισόγειο βρίσκονται ο σταθμός εισερχομένων εμπορευμάτων και έξι θέσεις εργασίας συλλογής παραγγελιών με εργονομικά τραπέζια ανύψωσης. 


Έχετε ερωτήσεις;