210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ETX 513_515

Ηλεκτροκίνητο μηχάνημα στενών διαδρόμων 1,2 - 1,5t

  • 3.000 - 13.000 mm
  • 1.200 - 1.500 kg
  • Πλεοναστική μέτρηση ύψους και διαδρομής
  • Διεπαφή εφοδιαστικής αλυσίδας για εύκολη διασύνδεση στο σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS)
  • Αρθρωτό σύστημα με πολύπλευρες δυνατότητες διαμόρφωσης
  • Σύστημα κάμερας / παρακολούθησης για ασφαλή εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη

ETX 513/ 515

Τα ευέλικτα και πανίσχυρα ανυψωτικά οχήματα στοίβαξης τριών κατευθύνσεων Jungheinrich της κατασκευαστικής σειράς 5 είναι τα ιδανικά οχήματα για χρήση σε συστήματα ραφιών μεσαίου και μεγάλου ύψους. Είναι η απόλυτα επαγγελματική λύση για αποθήκες με στενούς διαδρόμους, αποτελώντας πρότυπα οικονομικής αποδοτικότητας και εργονομίας. Η ισχύς απόδοσης και η δομοστοιχειωτή κατασκευή τους αποτελούν τη βάση για γρήγορη διαχείριση εμπορευμάτων, ευελιξία και πλήρη αξιοποίηση του χώρου.Η τεχνολογία τριφασικού ρεύματος 80 V, η έξυπνη διαχείριση οχήματος και το σύστημα κάμερας για αποτελεσματική εισαγωγή και εξαγωγή των παλετών από την αποθήκη σε μεγάλο ύψος ανύψωσης εγγυώνται αποδοτική εργασία υψηλών προδιαγραφών. Τα ανυψωτικά οχήματα ψηλών ραφιών διαθέτουν επίσης εξοπλισμό και για πλήρως αυτοματοποιημένη χρήση.Επωφεληθείτε από τις άπειρες δυνατότητες διαμόρφωσης του δομοστοιχειωτού συστήματος κατασκευής Jungheinrich για απόλυτη προσαρμογή στη δική σας στρατηγική αποθήκης. Με χαρακτηριστικά όπως η αναμετάδοση πληροφοριών μέσω έγχρωμης οθόνης, τα πλήκτρα softkey για τον έλεγχο των λειτουργιών και των μενού καθώς και το πλευρικά τοποθετημένο κάθισμα, η εργασία με τα ETX γίνεται απόλαυση.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης Τάση μπαταρίας
ETX 513 1.250 kg 10.000 mm 10,5 km/h 80 V
ETX 515 1.500 kg 13.000 mm 10,5 km/h 80 V

Έχετε ερωτήσεις;