Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EJE 220r_225r

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο πεζού χειριστή 2,2 - 2,5t

  • 122 mm
  • 2200 - 2500 kg
  • Αντιστάθμιση κλίσης με πρόσθετη ανύψωση ράμπας.
  • Μακρύς βραχίονας χειρισμού ασφαλείας με προστατευτικό ποδιών 4 βαθμίδων.
  • Σύστημα ProTracLink για εξαιρετική ευστάθεια κατά την οδήγηση.
  • Στιβαρό ατσάλινο σασί για μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Μικρές διαστάσεις για γρήγορους ελιγμούς με ευκολία.

EJE 220r/ 225r

Τα στιβαρά και πανίσχυρα ηλεκτρικά παλετοφόρα EJE 2r είναι οι τέλειοι βοηθοί για τη φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών με χρήση ράμπας. Το πατενταρισμένο σύστημα ανύψωσης ράμπας επιτρέπει την αξιόπιστη αντιστάθμιση των διαφορών ύψους καθώς και την απρόσκοπτη φόρτωση και εκφόρτωση της πρώτης σειράς παλετών σε φορτηγό. Ο ισχυρός τριφασικός κινητήρας διακρίνεται για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του και τον υψηλό βαθμό απόδοσης και ταυτόχρονα το υπερσύγχρονο σύστημα ελέγχου και η κεφαλή βραχίονα χειρισμού που προσαρμόζεται τέλεια στις ανάγκες του χειριστή προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για ασφαλή και εύκολη εργασία. Το ιδιαίτερα σταθερό σασί, οι ενισχυμένες περόνες και το σύστημα αισθητήρων αφής στην κεφαλή βραχίονα χειρισμού προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια από αστοχία (fail safe). Ως προς τη μεγάλη διάρκεια ζωής τα ανυψωτικά μηχανήματα EJE ξεχωρίζουν χάρη στους συσσωρευτές μακράς διαρκείας για απαιτητικές εφαρμογές με μειωμένα έξοδα συντήρησης και λιγότερη φθορά.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα


Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
EJE 222r 2.200 kg 122 mm 6 km/h 1.737 mm 24 V
EJE 225r 2.500 kg 122 mm 6 km/h 1.737 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;