210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EJE 220r_225r

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο πεζού χειριστή 2,2 - 2,5t

  • 122 mm
  • 2.000 - 2.500 kg
  • Αντιστάθμιση κλίσης με την ανύψωση ράμπας
  • Πανίσχυρη τεχνολογία τριφασικού ρεύματος για μέγιστη απόδοση
  • Εξαιρετικά στιβαρό σασί ανθεκτικό σε μεγάλη καταπόνηση
  • Υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου για άψογη διαχείριση φορτίων
  • Εξαιρετική διαχείριση ενέργειας για μειωμένα λειτουργικά έξοδα

EJE 220r/ 225r

Τα στιβαρά και πανίσχυρα ηλεκτρικά ανυψωτικά οχήματα με βραχίονα χειρισμού EJE 2 διαθέτουν πατενταρισμένο σύστημα ανύψωσης ράμπας, το οποίο διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών με χρήση ράμπας. Η ανύψωση ράμπας λειτουργεί ανεξάρτητα από την κανονική ανύψωση και διευκολύνει την αντιστάθμιση κλίσης σε ράμπες με κλίση έως 15%. Για ακόμα ταχύτερη φόρτωση και εκφόρτωση.Επιπλέον, το υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου εγγυάται την απλή και ασφαλή διαχείριση φορτίων. Η κεφαλή βραχίονα χειρισμού χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία της προσαρμόζεται τέλεια στις ανάγκες του χειριστή. Για παράδειγμα, η έξυπνη χρωματική κωδικοποίηση και διευθέτηση των διακοπτών επιτρέπει ξεκούραστη εργασία και παράλληλα προσφέρει μέγιστη ασφάλεια.Και όσον αφορά τη μεγάλη διάρκεια ζωής έχουμε προσέξει κάθε λεπτομέρεια. Τα μοντέλα EJE r διαθέτουν ιδιαίτερα σταθερό σασί και ενισχυμένες περόνες καθώς και σύστημα αισθητήρων αφής στην κεφαλή βραχίονα χειρισμού. Έτσι, διασφαλίζεται μέγιστη ασφάλεια έναντι βλαβών.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα


Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

ΜοντέλοΙκανότητα ΦόρτωσηςΜέγιστη ανύψωση (h3)Ταχύτητα
οδήγησης
Συνολικό
μήκος
Τάση
συσσωρευτή  

EJE 220r

2000 kg

122 mm

6 km/h

1763 mm

24 V

EJE 225r

2500 kg

122 mm

6 km/h

1835 mm

24 V

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;