210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EJE 220_225_230_235

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο πεζού χειριστή 2,2 - 3,5t

  • 122 mm
  • 2.200 - 3.500 kg
  • Πανίσχυρη τεχνολογία τριφασικού ρεύματος για μέγιστη απόδοση
  • Μακρύς βραχίονας χειρισμού προστασίας ποδιών (προαιρετικά)
  • Σύστημα ProTracLink για εξαιρετική ευστάθεια κατά την οδήγηση
  • Στιβαρό ατσάλινο σασί για μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Γρήγορο και εύκολο, χάρη στις μικρές του διαστάσεις

EJE 222/ 225/ 230/ 235

Τα ευκίνητα και πανίσχυρα ηλεκτρικά ανυψωτικά μηχανήματα με βραχίονα χειρισμού EJE της κατασκευαστικής σειράς 2 με τριφασικό κινητήρα οδήγησης που απαιτεί ελάχιστη μόνο συντήρηση εντυπωσιάζουν προσφέροντας υψηλή απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων. Με τον πανίσχυρο κινητήρα ανύψωσης, είναι επίσης κατάλληλα για τη μεταφορά βαριών φορτίων. Είτε με τους συσσωρευτές μολύβδου-οξέος μακράς διαρκείας είτε με την πρωτοποριακή τεχνολογία ιόντων λιθίου καθώς και σε άψογη συνεργασία με το σύστημα διαχείρισης ενέργειας, τα EJE 2 επιτυγχάνουν με άνεση ακόμα και με πολύ βαριά φορτία τη μέγιστη ταχύτητά τους.Εξαιρετικά σημαντικό στην περίπτωση φορτίων μεγάλου βάρους: Η ασφάλεια στα EJE 2 είναι εξαιρετικά σημαντική. Ο μακρύς και χαμηλά στερεωμένος βραχίονας χειρισμού εγγυάται επαρκή απόσταση ανάμεσα στο όχημα και τον χειριστή.Με ιδιαίτερα στιβαρό ατσάλινο σασί, ενισχυμένες περόνες και βοηθητικούς τροχούς, τα παλετοφόρα EJE 2 απαιτούν ελάχιστη μόνο συντήρηση. Είναι εξοπλισμένα με πολύ μεγάλους συσσωρευτές και επομένως είναι πάντα διαθέσιμα, ακόμα και στις περιπτώσεις εντατικής και παρατεταμένης χρήσης. Για την καθημερινή αξιόπιστη και αποτελεσματική διαχείριση εμπορευμάτων στην αποθήκη σας.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα


Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
EJE 222 2.200 kg 122 mm 6 km/h 1.737 mm 24 V
EJE 225 2.500 kg 122 mm 6 km/h 1.737 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;