210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EJE C20

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο πεζού χειριστή 2,0t

  • 540 mm
  • 2.000 kg
  • Πρόσθετη ανύψωση σκελετού ανύψωσης για εργονομική εργασία
  • Πανίσχυρος τριφασικός κινητήρας οδήγησης AC, χωρίς απαίτηση συντήρησης
  • Ευκίνητο και συμπαγές χάρη στις μικρές διαστάσεις προβόλου
  • Πλήρης ικανότητα ελιγμών με ανασηκωμένο βραχίονα χειρισμού
  • Μεγάλη επιτάχυνση και υψηλή ταχύτητα

EJE C20

Το ευκίνητο και εργονομικό ηλεκτρικό όχημα χαμηλής ανύψωσης EJE C20 είναι ο ευέλικτος βοηθός σας σε εκείνες τις περιπτώσεις χρήσης, στις οποίες απαιτείται μετακίνηση και συλλογή εμπορευμάτων. Εκτός από την ανύψωση βραχιόνων τροχού, το όχημα διαθέτει ενσωματωμένο μονό ιστό, που μπορεί να ανυψώσει εμπορεύματα έως 752 mm. Το εμπόρευμα φτάνει έτσι σε εργονομικό ύψος προσεγγίσιμο από το προσωπικό και οι μισές παλέτες παραλαμβάνονται γρήγορα και αποτελεσματικά. Επομένως, αυτό το ηλεκτρικό ανυψωτικό όχημα με βραχίονα χειρισμού είναι ιδανικό για το λιανικό εμπόριο. Ιδίως όταν απαιτείται γρήγορη και αποτελεσματική μετακίνηση των εμπορευμάτων, το EJE C20 παρέχει υψηλή ταχύτητα και ισχυρή επιτάχυνση με ελάχιστη κατανάλωση. Για την τέλεια διαχείριση ενέργειας έχετε στη διάθεσή σας και την τεχνολογία ιόντων λιθίου Jungheinrich. Στο EJE C20, η ασφάλεια είναι επίσης πρωτίστης σημασίας. Ο χαμηλά στερεωμένος βραχίονας χειρισμού εξασφαλίζει την απαραίτητη απόσταση ανάμεσα στο όχημα και τον χειριστή. Αν ο χώρος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος, το πλήκτρο έρπουσας πορείας επιτρέπει ελιγμούς με ασφάλεια με ανασηκωμένο βραχίονα χειρισμού.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα


Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
EJE C20 2.000 kg 752 mm 6 km/h 1.734 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;