210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EZS C40

Ηλεκτροκίνητο μηχάνημα έλξης (tow tractor) 4,0t

  • 4.000 kg
  • Κινητήριος τροχός υψηλής ελαστικότητας (SE) και μεγάλη απόσταση από το έδαφος.
  • Πανίσχυρος τριφασικός κινητήρας οδήγησης, χωρίς απαίτηση συντήρησης.
  • curveCONTROL για ασφαλή κίνηση σε στροφές.
  • Παλμικό σύστημα ελέγχου.
  • Ημιαυτόματη απασφάλιση συνδέσμου μέσω τηλεχειρισμού (προαιρετικά).

EZS C40

Ο ευέλικτος και οικονομικά αποδοτικός τράκτορας όρθιου χειριστή EZS C40 είναι η τέλεια λύση για τη συνδυαστική χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είτε σε λείο βιομηχανικό δάπεδο είτε σε ανώμαλο έδαφος σε εξωτερικούς χώρους, τα ελαστικά υψηλής ελαστικότητας εγγυώνται άριστη πρόσφυση σε κάθε περίπτωση. Ο πολυμορφικός τράκτορας εντυπωσιάζει επίσης και κατά την εργασία με ειδικά ρυμουλκούμενα ή κατά την έλξη συρμών με ρυμουλκούμενα τύπου Taxi.Η βέλτιστη ορατότητα και εύκολη πρόσβαση προς τον σύνδεσμο επιτρέπουν αποτελεσματική και άνετη εργασία. Χάρη στον παντοδύναμο οικονομικό τριφασικό κινητήρα 24 V επιτυγχάνονται κορυφαίες επιδόσεις, ισχυρή επιτάχυνση και υψηλές τελικές ταχύτητες. Ο σύνδεσμος γενικής χρήσης διασφαλίζει ευελιξία, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικούς τύπους ρυμουλκούμενων.Η χαμηλή πλατφόρμα θέσης χειριστή επιτρέπει εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση για ξεκούραστη εργασία, όταν απαιτούνται συχνές στάσεις. Η μικρή απόσταση από τη θέση χειριστή προς το φορτίο, η υποστηρικτική πλάτη καθίσματος, το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών jetPILOT καθώς και διάφορα συστήματα ασφάλειας οδήγησης εγγυώνται άνεση και ασφάλεια.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Towing capacity load ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
EZS C40 4.000 kg 12,5 km/h 1.659 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;