Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
FMS Product picture

Σύστημα Διαχείρισης Στόλου (Fleet Management System)

  • Εύκολη ανάθεση εξουσιοδοτήσεων πρόσβασης και ειδοποιήσεων σε περίπτωση συμβάντων κραδασμών για την αύξηση της ασφάλειας.
  • Ολοκληρωμένες επιχειρηματικές αναλύσεις, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους διαφάνειας του κόστους για τον εντοπισμό δυνατοτήτων εξοικονόμησης.

Σύστημα Διαχείρισης Στόλου (Fleet Management System)

Το σύστημα διαχείρισης στόλου Jungheinrich FMS είναι η ψηφιακή λύση για τον αποτελεσματικό έλεγχο του στόλου των μηχανημάτων σας σε κάθε περιοχή. Το εργαλείο που παρέχεται μέσω web συνδυάζει τα δεδομένα μηχανημάτων και τα εμπορικά δεδομένα σε ένα σύστημα και, χάρη σε ολοκληρωμένες αναλύσεις, σας προσφέρει συγκεκριμένες βασικές πληροφορίες για τις επιχειρηματικές αποφάσεις. Χάρη στο έξυπνο access control, την αναφορά συμβάντων κραδασμών, καθώς και τα δεδομένα κόστους και παραγωγικότητας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Jungheinrich FMS για να αυξήσετε το ποσοστό χρήσης του στόλου σας, να μειώσετε το λειτουργικό κόστος και να αυξήσετε την ασφάλεια για τους ανθρώπους και τα μηχανήματα. Μπορείτε εύκολα να αποφασίσετε μόνοι σας ποιες λειτουργικές μονάδες θα πρέπει να περιλαμβάνει η λύση σας.

Χαρακτηριστικά

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;