210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Jungheinrich WMS Series 2 (1)

Σύστημα διαχείρισης αποθήκης WMS Series 2

  • Με το Jungheinrich WMS Series 2 θα οδηγήσετε τις εσωτερικές διαδικασίες της εφοδιαστικής σας αλυσίδας στην ψηφιακή εποχή. Κάντε το σύστημα εφοδιαστικής αλυσίδας (intralogistics) σας ακόμη πιο αποδοτικό - και αυτό σε μια πολύ ελκυστική τιμή!
  • Στάνταρ λογισμικό με προαιρετικές πρόσθετες λειτουργίες
  • Γρήγορη και εύκολη ενσωμάτωση

Jungheinrich WMS Series 2

Jungheinrich WMS Series 2 - Η είσοδός σας στην ψηφιακή διαχείριση αποθήκης.

Με το Jungheinrich WMS Series 2, την προδιαμορφωμένη και έξυπνη στάνταρ λύση για μικρές έως μεσαίες αποθήκες, θα βελτιστοποιήσετε τη ροή των εμπορευμάτων σας και θα ελέγχετε την αποθήκη σας ευκολότερα και οικονομικότερα από ποτέ.Οι βασικές λειτουργίες του WMS Series 2 ήδη σας προσφέρουν πολλές δυνατότητες για τη διαχείριση, τον έλεγχο και τη βελτιστοποίηση της αποθήκης σας. Εάν αυτό δεν σας φτάνει, πολλές προαιρετικές πρόσθετες λειτουργίες καθιστούν δυνατή μια έξυπνη, στάνταρ λύση η οποία είναι εύκολη και γρήγορα διαθέσιμη για την επιχείρησή σας. Χαρείτε για ελάχιστα ποσοστά λαθών, υψηλή παραγωγικότητα, συνεχή ετοιμότητα παράδοσης και διαφάνεια στην αποθήκη σας.Και το καλύτερο: Με τη δική σας ανάπτυξη θα αναπτυχθεί και το λογισμικό σας χάρη στην ανεξάντλητη γκάμα των πρόσθετων λειτουργιών. Και εάν οι απαιτήσεις σας ξεπεράσουν κάποτε τις δυνατότητες του Jungheinrich WMS Series 2, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασής του σε ένα Jungheinrich WMS πλήρως εξατομικευμένου και προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας. Επιπλέον, το Jungheinrich WMS Series 2 είναι συμβατό με μελλοντικές τεχνολογίες διότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε σε προηγμένες εκδόσεις του Jungheinrich WMS Series 2. Κατ' αυτόν τον τρόπο, επωφελείστε σήμερα κιόλας από τις εξελίξεις του αύριο.Μοναδικό μοντέλο αδειοδότησης

Το Jungheinrich WMS Series 2 διατίθεται με εφάπαξ πληρωμή σε μια ήδη πολύ ευνοϊκή τιμή εκκίνησης. Επιπλέον, το μοναδικό μας μοντέλο αδειοδότησης σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε πλήρως τη βασική λειτουργική μονάδα του Jungheinrich WMS Series 2 έναντι καταβολής ενός μηνιαίου τιμήματος - και αυτό χωρίς ελάχιστη συμβατική περίοδο. Σε αυτήν την περίπτωση, καταβάλλετε ένα εφάπαξ τέλος εγκατάστασης σε συνδυασμό με ένα μηνιαίο τέλος χρήσης.

Χαρακτηριστικά

Έχετε ερωτήσεις;