210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ESE 120_220_320

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο με θέση στο πλάι 2,0t

  • 125 mm
  • 2.000 kg
  • Πλευρική θέση οδήγησης για εργονομική εργασία
  • Ιδανικό για φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών σε μεγάλες αποστάσεις
  • Ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης για εύκολο χειρισμό.
  • Υψηλές επιδόσεις ταχύτητας και επιτάχυνσης
  • Οθόνη με ένδειξη της θέσης τιμονιού και επιλογή προγράμματος οδήγησης

ESE 220/ 320

Τα στιβαρά και άνετα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα ESE των σειρών 1 έως 3 είναι ιδανικά για τη μεταφορά βαριών εμπορευμάτων σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις καθώς και για τη φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών. Η θέση του οδηγού, εγκάρσια προς την κατεύθυνση πορείας, εξασφαλίζει άριστη περιμετρική ορατότητα και επιτρέπει την άνετη εργασία. Ένα πλεονέκτημα που αποδεικνύεται εξαιρετικά σημαντικό κυρίως κατά τη συχνή αλλαγή κατεύθυνσης πορείας. Το χαρακτηριστικό αυτό υποστηρίζεται επίσης και από το ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης.Η θέση εργασίας με βελτιστοποιημένη εργονομία και ανάρτηση για απόσβεση των κραδασμών δημιουργεί για τον χειριστή συνθήκες ξεκούραστης εργασίας. Οι πλατφόρμες θέσης χειριστή–πτυσσόμενη στο ESE 1 και σταθερή στα ESE 2 και 3– διατίθενται προαιρετικά με ανάρτηση για την προστασία του χειριστή από κραδασμούς.Ο πανίσχυρος κινητήρας εγγυάται υψηλές ταχύτητες και γρήγορη επιτάχυνση. Με την προαιρετική τεχνολογία ιόντων λιθίου μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας αυτά τα εύχρηστα και πανίσχυρα εργαλεία ανά πάσα στιγμή, ακόμα και κατά τη λειτουργία σε πολλές βάρδιες. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στους σύντομους χρόνους φόρτισης και στην ταχεία ενδιάμεση φόρτιση.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ESE 220 2.000 kg 125 mm 12,5 km/h 2.009 mm 24 V
ESE 320 2.000 kg 125 mm 12,5 km/h 2.009 mm 24 V

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;