210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ERE 225i

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο εποχούμενου/πεζού χειριστή 2500 kg

  • 122 mm
  • 2.500 kg
  • Το μικρότερο ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο χαμηλής ανύψωσης στην κατηγορία του για ευέλικτη χρήση.
  • Διατίθενται δύο εκδόσεις πλατφόρμας κατάλληλες για κάθε διαρρύθμιση αποθήκης.
  • Υψηλή προστασία του χειριστή χάρη στο ανθεκτικό χαλύβδινο σασί και την προστασία τριών πλευρών.

ERE 225i

Το πανίσχυρο ηλεκτρικό παλετοφόρο ERE 2i είναι το μικρότερο στην κατηγορία του και εντυπωσιάζει κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών και σε ιδιαίτερα περιορισμένους χώρους αποθήκευσης. Χάρη στη συμπαγή σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή του, είναι η ιδανική λύση για απαιτητικές εργασίες στην αποθήκη διαχείρισης εμπορευμάτων. Ο ισχυρός κινητήρας οδήγησης με δυνατή επιτάχυνση και ευέλικτη οδηγική συμπεριφορά εξασφαλίζει μέγιστη αποδοτικότητα, ενώ η συμπαγής σχεδίαση του ERE 225i επιτρέπει την έξυπνη οδήγηση με βέλτιστη ορατότητα για τα προϊόντα. Οι διαθέσιμες εκδόσεις πλατφόρμας και η μεταβλητή χωρητικότητα συσσωρευτή προσφέρουν μέγιστη ευελιξία για κάθε απαίτηση του πελάτη. Το ανθεκτικό σασί με την υψηλή πλευρική προστασία και την ευρύχωρη πλατφόρμα χειριστή προσφέρουν εξαιρετική ασφάλεια και μέγιστη άνεση κατά την εργασία. Άλλες εξελιγμένες λειτουργίες, όπως η αναγνώριση φορτηγού με αυτόματη μείωση ταχύτητας και ο φωτισμός του φορτηγού, καθιστούν την εργασία ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη σε κάθε περίσταση.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ERE 225i 2.500 kg 122 mm 12 km/h 2.139 mm 24 V

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;