210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ERE 225i

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο εποχούμενου/πεζού χειριστή 2.500 kg

  • 122 mm
  • 2.500 kg
  • Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο για πληθώρα εφαρμογών στη μεταφορά εμπορευμάτων
  • Ανθεκτικό χαλύβδινο σασί για απαιτητικές εφαρμογές
  • Δυνατότητα εξατομικευμένης διαμόρφωσης με πολυάριθμες παραλλαγές εξοπλισμού
  • Αναγνώριση φορτηγού με αυτόματη μείωση ταχύτητας
  • Πανίσχυρο σύστημα μετάδοσης κίνησης για μέγιστη απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων

ERE 225i

Ως συμπαγές μηχάνημα τοποθετούμενο στο φορτηγό, το στιβαρό και πανίσχυρο ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο ERE 225i της Jungheinrich διακρίνεται κυρίως κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών ή σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Μπορεί να μεταφέρει ταυτόχρονα έως και τρεις παλέτες. Το ανθεκτικό χαλύβδινο σασί και η ευρύχωρη πλατφόρμα εποχούμενου χειριστή εγγυώνται απόλυτη άνεση κατά την εργασία. Η μέγιστη απόδοση διασφαλίζεται από τον αξιόπιστο κινητήρα οδήγησης, ο οποίος εντυπωσιάζει όχι μόνο με μέγιστες ταχύτητες έως 14 km/h, αλλά και με την ευέλικτη οδηγική συμπεριφορά του. Χάρη στο μεταβλητό μήκος περονών για διάφορα βοηθητικά μέσα φόρτωσης το ERE 225i προσφέρει μέγιστη ευελιξία για πληθώρα εργασιών μεταφοράς. Η ευρύχωρη θέση οδηγού σε συνδυασμό με προηγμένες λειτουργίες όπως αναγνώριση φορτηγού και αυτόματη μείωση της ταχύτητας, το operationCONTROL ή το Floor-Spot εγγυώνται εργονομία και ασφάλεια κατά την εργασία υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;