210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ECD 320

Μηχάνημα συλλογής παραγγελιών 2,0t

  • 700 - 1.500 mm
  • 2.000 kg
  • Μέγιστη απόδοση συλλογής παραγγελιών με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας
  • Πανίσχυρος κινητήρας υψηλής επιτάχυνσης
  • jetPILOT για έξυπνο χειρισμό παρόμοιο με τα επιβατικά οχήματα
  • Ολοκληρωμένη σειρά επιλογών για βέλτιστη θέση εργασίας
  • Εργονομική ανύψωση σκελετού ανύψωσης έως 700 mm (1.500 mm προαιρετικά)

ECD 320

Το στιβαρό και πολυμορφικό μηχάνημα οριζόντιας συλλογής παραγγελιών Jungheinrich ECD 320 σάς προσφέρει διπλάσια ισχύ: Ο συνδυασμός περονών διπλού μήκους με πρόσθετη ανύψωση ιστού για μεταφορά δύο παλετών επιτρέπει εργονομική συλλογή παραγγελιών με κορυφαίες επιδόσεις και βέλτιστη ενεργειακή απόδοση. Ο πανίσχυρος κινητήρας 2,8 kW (διατίθεται προαιρετικά και με 3,2 kW) εγγυάται βέλτιστες τιμές οδήγησης και επιτάχυνσης και με την προαιρετική τεχνολογία ιόντων λιθίου αποδίδει ακόμα και στη λειτουργία σε πολλές βάρδιες. Ακόμα και σε συνθήκες σκληρής χρήσης, αποδεικνύει πλήρως την αξία του: δυναμική επιτάχυνση, ασφάλεια κατά την πορεία σε στροφές και υψηλές τελικές ταχύτητες. Παρά τις μικρές τους διαστάσεις, αυτά τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών διαθέτουν ευρύχωρη, εξατομικευμένα προσαρμόσιμη θέση οδηγού με τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών jetPILOT για ξεκούραστη εργασία και γρήγορη διεκπεραίωση των εργασιών. Η βέλτιστη περιμετρική ορατότητα καθώς και η εύκολη πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία χειρισμού και στις πρόσθετες επιλογές φωτισμού εγγυώνται ασφαλή εργασία.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ECD 320 2.000 kg 1.500 mm 12,5 km/h 4.081 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;