Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ECE 220_225

Μηχάνημα συλλογής παραγγελιών 2,0 - 2,5t

  • 125 mm
  • 2500 - 2700 kg
  • Βέλτιστη απόδοση συλλογής παραγγελιών με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας
  • Πανίσχυρος κινητήρας υψηλής επιτάχυνσης
  • jetPILOT για έξυπνο χειρισμό παρόμοιο με τα επιβατικά οχήματα
  • Ολοκληρωμένη σειρά επιλογών για βέλτιστη θέση εργασίας
  • Ημιαυτόματος χειρισμός με κοντρολ easyPILOT (προαιρετικά)

ECE 220/ 225

Τα ευέλικτα και αποδοτικά μηχανήματα οριζόντιας συλλογής παραγγελιών Jungheinrich της κατασκευαστικής σειράς 2 συνδυάζουν μέγιστη απόδοση συλλογής παραγγελιών, βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και άριστη οδηγική άνεση. Με τη βοήθεια διαφόρων επιπέδων χειρισμού ικανοποιούν άνετα τις εξατομικευμένες απαιτήσεις κάθε αποθήκης. Συλλογή παραγγελιών με το ECE. Αυτό σημαίνει βελτιστοποιημένες διαδικασίες που ανταποκρίνονται σε μέγιστες απαιτήσεις επιδόσεων.Συλλογή παραγγελιών με άνεση, ασφάλεια και χωρίς καθυστερήσεις: Η ιδιαίτερα μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας εγγυάται μέγιστη απόδοση συλλογής παραγγελιών ακόμα και στην οικονομικά αποδοτική λειτουργία σε πολλές βάρδιες. Η στιβαρή κατασκευή με τις μικρές διαστάσεις επιτρέπει ταχεία πορεία σε στροφές με την καλύτερη δυνατή επιτάχυνση. Η υδραυλικά ανυψούμενη πλατφόρμα θέσης οδηγού με αμορτισέρ προσφέρει προστασία από κραδασμούς.Η ευρύχωρη θέση οδηγού με ρυθμιζόμενο σε ύψος τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και εύκολα προσβάσιμα στοιχεία χειρισμού προσφέρει απόλυτη οδηγική άνεση. Την απαραίτητη ασφάλεια εγγυώνται τα συστήματα υποβοήθησης, όπως το φως πορείας ημέρας DayLED, το Floor-Spot ή το προαιρετικό curveCONTROL.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ECE 225 2.500 kg 125 mm 14 km/h 3.670 mm 24 V
ECE 225 HP 2.500 kg 125 mm 14 km/h 3.820 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;