210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ECE 310

Μηχάνημα συλλογής παραγγελιών 1,0t

  • 750 mm
  • 1.000 kg
  • Μέγιστη απόδοση συλλογής παραγγελιών για φορτία έως 1.000 kg
  • Πανίσχυρος κινητήρας υψηλής επιτάχυνσης
  • jetPILOT για έξυπνο χειρισμό παρόμοιο με τα επιβατικά οχήματα
  • Εργονομική ανύψωση για αποτελεσματική συλλογή παραγγελιών
  • Ημιαυτόματος χειρισμός με κοντρολ easyPILOT (προαιρετικά)

ECE 310

Το αξιόπιστο και εργονομικό μηχάνημα οριζόντιας συλλογής παραγγελιών ECE 310 είναι η τέλεια επιλογή για ξεκούραστη εργασία. Με το ανυψούμενο τμήμα φορτίου η απόθεση του εμπορεύματος γίνεται στο σωστό ύψος. Το όχημα αυτό εντυπωσιάζει επίσης με την υψηλή απόδοση συλλογής παραγγελιών και παράλληλα την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών jetPILOT, με τη διάκριση Red Dot Award, για οδήγηση ακριβείας καθώς και η άμεση εναλλαγή μεταξύ των διαφόρων εργασιών κατά τη λειτουργία οδήγησης προσφέρουν έξυπνο και άνετο χειρισμό καθώς και υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Η πλούσια συλλογή προαιρετικών επιλογών με διάφορα πακέτα εξοπλισμού προσφέρει μέγιστη ευελιξία για την αποδοτική διεκπεραίωση των καθημερινών εργασιών στην αποθήκη.Μερικά ακόμα δυνατά σημεία αυτών των μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών είναι η δυναμική επιτάχυνση, ο πλήρης έλεγχος κατά την πορεία σε στροφές και η εξαιρετική απόδοση ταχύτητας και επιτάχυνσης. Επίσης, και η θέση εργασίας με δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής, που επιτρέπει άνετη εργασία χάρη στην εύκολη πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία χειρισμού.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ECE 310 1.000 kg 750 mm 12,5 km/h 2.471 mm 24 V
ECE 310 HP 1.000 kg 750 mm 12,5 km/h 2.621 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;