Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EKM 202 (2018)

Αναβατόριο συλλογής παραγγελιών 0,2t

  • 3000 mm
  • 215 kg
  • Συλλογή παραγγελιών σε ύψος προσεγγίσιμο από το προσωπικό έως και 5,3 m
  • Εξαιρετική ευκινησία και οδήγηση με ανασηκωμένη πλατφόρμα
  • Δυνατότητα εξατομικευμένης ρύθμισης επιφανειών απόθεσης
  • Αυτόματο κλείσιμο πορτών για ασφάλεια σε κάθε ύψος
  • Floor-Stripes για χρήση με κυκλοφορία πελατών

EKM 202

Το ευέλικτο και πολυμορφικό μηχάνημα συλλογής παραγγελιών μικροεξαρτημάτων Jungheinrich EKM είναι ιδανικό για χρήση σε καταστήματα, σε ελαφριές εργασίες συντήρησης ή συλλογής παραγγελιών χωρίς παλέτα. Ο σταθερός ιστός επιτρέπει την παραλαβή εμπορευμάτων έως το τρίτο επίπεδο ραφιών. Χάρη στις μικρές διαστάσεις και στο ελάχιστο ύψος όρθιας στάσης, το EKM περνά άνετα από τους στενούς διαδρόμους των καταστημάτων καθώς και μέσα από στενές πόρτες. Με πόρτες που κλείνουν αυτόματα, ο χειριστής είναι ασφαλής ακόμα και σε μεγάλη ύψη. Ο τάπητας με αισθητήρες στο δάπεδο υποβοηθά την κινητικότητα στην καμπίνα χειριστή. Έτσι, η θέση στην ανυψούμενη πλατφόρμα μπορεί να επιλεγεί ελεύθερα. Ο ευρύχωρα διαμορφωμένος χώρος εργασίας προσφέρει στον χειριστή άνεση όταν είναι όρθιος, τόσο κατά την πορεία όσο και όταν στέκεται πλευρικά, και συνεχώς άριστη ορατότητα προς την κατεύθυνση πορείας. Τα εργονομικά τοποθετημένα στοιχεία χειρισμού επιτρέπουν την ταυτόχρονη ανύψωση και οδήγηση για εξαιρετικά αποδοτική εργασία με το EKM.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα


Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
EKM 202 215 kg 3.000 mm 8 km/h 1.528 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;