210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ECE 320

Μηχάνημα συλλογής παραγγελιών 2,0t

  • 750 mm
  • 2.000 kg
  • Μέγιστη απόδοση συλλογής παραγγελιών για φορτία έως 2.000 kg
  • Πανίσχυρος κινητήρας υψηλής επιτάχυνσης
  • jetPILOT για έξυπνο χειρισμό παρόμοιο με τα επιβατικά οχήματα
  • Ψαλιδωτή βάση ανύψωσης για αποδοτική και ασφαλή συλλογή παραγγελιών
  • Ημιαυτόματος τηλεχειρισμός easyPILOT

ECE 320

Το πανίσχυρο και δυναμικό μηχάνημα οριζόντιας συλλογής παραγγελιών ECE 320, διαθέτοντας ανυψούμενο τμήμα φορτίου με ψαλιδωτή βάση ανύψωσης για δύο παλέτες, είναι ο τέλειος βοηθός για ασφαλή και αποδοτική συλλογή παραγγελιών. Ο εργονομικός του σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την εξελιγμένη τεχνολογία, εγγυάται μέγιστη απόδοση συλλογής παραγγελιών και βέλτιστη ενεργειακή απόδοση. Ο πανίσχυρος κινητήρας 3,2 kW προσφέρει, εκτός από υψηλή επιτάχυνση και μέγιστη ταχύτητα, διάφορα πακέτα εξοπλισμού για ακόμα περισσότερες παραλαβές ανά ώρα. Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών jetPILOT επιτρέπει στον χειριστή έξυπνο και άνετο χειρισμό χωρίς να επιβαρύνει καθόλου τον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη. Η εξατομικευμένα προσαρμόσιμη θέση εργασίας προσφέρει τέλεια περιμετρική ορατότητα και διευκολύνει την εργασία με εργονομικά τοποθετημένα όλα τα λειτουργικά στοιχεία. Για βελτιωμένες διαδικασίες συλλογής σε συνθήκες υψηλών απαιτήσεων απόδοσης, προσφέρεται το ημιαυτόματο σύστημα ελέγχου του ECE με ασύρματη μονάδα χειρισμού για την αποφυγή περιττών διαδρομών.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ECE 320 2.000 kg 750 mm 12,5 km/h 3.747 mm 24 V
ECE 320 HP 2.000 kg 750 mm 12,5 km/h 3.897 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;