Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Niederhub_ERE

Ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα εποχούμενου χειριστή ERE

Για μεταφορές μεσαίων αποστάσεων το ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο με πτυσσόμενη ή σταθερή πλατφόρμα θέσης χειριστή είναι ιδανικό. Εξαιρετικά στιβαρό, αξιόπιστο και ασφαλές. Τέλεια προετοιμασμένο για τις απαιτήσεις σας: Με πρωτοποριακές επιλογές για οδήγηση που εξοικονομεί ενέργεια ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες χρήσης ή 15% περισσότερη παραγωγικότητα με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Εξοπλισμένα και για πλήρως αυτοματοποιημένη χρήση

Χάρη στα έξυπνα εξαρτήματα αυτοματισμού τα μηχανήματά μας, μπορούν να αυτοματοποιηθούν πλήρως. Σε συνεργασία με το έξυπνο λογισμικό διατηρείτε την αποθήκη σας μελλοντικά βιώσιμη, μειώνετε τις διαδικασίες και επιτυγχάνετε αποτελεσματικότητα άλλου επιπέδου.

Συνδυαστική λειτουργία πεζού/εποχούμενου χειριστή για μεσαίες αποστάσεις

Stage Μεσαίου μήκους διαδρομή

Ανθεκτικό, αξιόπιστο με δυνατότητα εξατομικευμένης διαμόρφωσης. Αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του το ERE δεν εξασφαλίζει μόνο αξιοπιστία, αλλά επίσης συνδυάζει την ευελιξία με την άνεση ενός μηχανήματος εποχούμενου χειριστή. Έτσι αποτελεί το ιδανικό μηχάνημα για χρήση υψηλών επιδόσεων. Διαμορφώστε το τέλειο ERE ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Τα πλεονεκτήματα του ERE συνοπτικά:

Θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο εποχούμενου χειριστή ERE;


Όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά του ERE σε 1 λεπτό.

Content Μεσαίου μήκους διαδρομή (4)

Το ισχυρό ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο εποχούμενου χειριστή ERE στο πλευρό σας.


Content Μεσαίου μήκους διαδρομή Αντοχή και αξιοπιστία.

Με το ανθεκτικό σασί από ατσάλι, το ERE εγγυάται μεγαλύτερη αξιοπιστία και ασφάλεια για τον χειριστή και το μηχάνημα. Συνεπώς το ERE είναι ιδανικό για τις πιο δύσκολες συνθήκες χρήσης σε ράμπες και για μεταφορές παλετών.


Content Μεσαίου μήκους διαδρομή (2) Μεταβλητότητα και ευελιξία.

Διαμορφώστε το ERE ανάλογα με τις ανάγκες σας – όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας από τη διαχείριση εμπορευμάτων, τη μεταφορά ή τις διαφορετικές εφαρμογές. Σχεδιάστε ένα μηχάνημα που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και επιλέξτε από τέσσερις διαφορετικές πλατφόρμες θέσης χειριστή. Έχετε στη διάθεσή σας 50 επιλογές εξοπλισμού, μεταξύ άλλων την επιλογή positionCONTROL, με την οποία επιτυγχάνετε αύξηση της παραγωγικότητας έως και 15% σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.


Content Μεσαίου μήκους διαδρομή (3) Ταχύτητα και παραγωγικότητα.

Το ERE δεν έχει ονομαστεί τυχαία «γρήγορος δρομέας». Το ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο εποχούμενου χειριστή είναι με ταχύτητα 14 km/h, το ταχύτερο μηχάνημα της αγοράς. Με την επιλογή drivePLUS μπορείτε να αυξήσετε την απόδοση διακίνησης των εμπορευμάτων σας έως και κατά 19% σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.


Content Μεσαίου μήκους διαδρομή (1) Ευελιξία και μικρές διαστάσεις.

Το ERE είναι το μικρότερο μηχάνημα με εποχούμενο χειριστή στην αγορά και είναι ιδανικό για χρήση σε περιορισμένους χώρους. Η φόρτωση και η εκφόρτωση φορτηγών, καθώς και η μεταφορά φορτίων μεγάλου βάρους ή η συλλογή παραγγελιών, αποτελούν εύκολη υπόθεση.


Content EJE 3 Ενεργειακή απόδοση.

Με το ERE νέας γενιάς επιτυγχάνετε αισθητή μείωση στην κατανάλωση ενέργειας κατά έως και 23% (σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό). 
Επωφεληθείτε από τους συσσωρευτές ιόντων λιθίου της εταιρείας μας: Γρήγοροι χρόνοι φόρτισης, μηδενική ανάγκη συντήρησης και μεγάλη διάρκεια ζωής – αυτά είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας ιόντων λιθίου σε σύγκριση με τους συμβατικούς συσσωρευτές μολύβδου.

Μάθετε περισσότερα

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πωλήσεις

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;