210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EJC 112 με σύστημα άνετης οδήγησης σε ράμπες

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο με δυνατότητα ανύψωσης 1,2t

  • 2.500 - 4.300 mm
  • 1.200 kg
  • Ευελιξία στη χρήση σε μικρές ράμπες και ανωμαλίες εδάφους
  • Τριφασικός κινητήρας κίνησης για υψηλή απόδοση και εξοικονόμιση χρημάτων χωρίς ανάγκη συντήρησης.
  • Ευέλικτο και συμπαγές χάρη στο πολύ μικρό μήκος του μπροστινού τμήματος
  • Ακριβής ανύψωση και κατέβασμα από το βραχίονα χειρισμού με υδραυλικό κινητήρα ρυθμιζόμενων στροφών.

EJC 112

Τα ανυψωτικά οχήματα στοίβαξης με βραχίονα χειρισμού της κατασκευαστικής σειράς EJC 1 αποδεικνύουν τα δυνατά τους σημεία παντού, όπου απαιτείται μεταφορά σε κοντινές αποστάσεις και εισαγωγή στην αποθήκη σε ύψος έως 3.600 mm. Με το μικρό εύρος διαδρόμου εργασίας, το μανουβράρισμα του EJC γίνεται πανεύκολα και με ασφάλεια ακόμα και στον πιο περιορισμένο χώρο. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα οδήγησης με λειτουργία έρπουσας πορείας με ανασηκωμένο βραχίονα χειρισμού.

Διαθέτει αποδοτικό κινητήρα οδήγησης με τεχνολογία εναλλασσόμενου ρεύματος 24 V. Ο βελτιστοποιημένος βαθμός απόδοσής του εγγυάται υψηλή ταχύτητα και εξαιρετική επιτάχυνση σε κάθε περίσταση – οι καλύτερες προϋποθέσεις για γρήγορη, αποτελεσματική διαχείριση εμπορευμάτων.

Μέσω της άνετης λειτουργίας ράμπας ενεργοποιείται η απλή ανύψωση βραχιόνων τροχού. Έτσι αυξάνεται σημαντικά η απόσταση από το έδαφος – ιδίως στην μπροστινή περιοχή του βραχίονα τροχού. Το πλεονέκτημα: το μηχάνημα μπορεί να περάσει εύκολα από κατώφλια, ανώμαλα σημεία ή μικρές ράμπες, χωρίς να αγγίξει το έδαφος.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα: η μονάδα ελέγχου ανύψωσης. Ο χειριστής μπορεί να ανυψώσει φορτία με εξαιρετική ακρίβεια. Έτσι απλουστεύεται ειδικά η στοίβαξη μεγάλων φορτίων σε στενά ράφια. Επιπλέον, η ελάχιστη παραγωγή θορύβου κατά την αργή ανύψωση διευκολύνει την εργασία.

Το αναλογικό υδραυλικό κύκλωμα επιτρέπει την ιδιαίτερα ομαλή απόθεση των φορτίων στο έδαφος ή στο ράφι.

Το EJC 112 λαμβάνει την απαραίτητη ενέργεια από μπαταρίες με χωρητικότητα έως και 200 Ah. Ο ενσωματωμένος φορτιστής (προαιρετικός) επιτρέπει άνετη και αξιόπιστη φόρτιση της τοποθετημένης μπαταρίας σε κάθε πρίζα 230 V. Προαιρετικά διατίθεται και με λειτουργία γρήγορης φόρτισης.

Πρακτικές θήκες στο κάλυμμα οργάνων και στο μπροστινό μέρος του οχήματος, για άμεση πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα βοηθητικά μέσα, όπως π.χ. στυλό, κοπίδια ή έγγραφα.Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Μάθετε περισσότερα

Πλεονεκτήματα


Χαρακτηριστικά

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;