Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage De Korrel Beheer
ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Η ECS Paneermeel εξοικονομεί χώρο και κόστος με σύστημα αποθήκευσης πολλαπλού βάθους

Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης, η ECS Paneermeel στην Ολλανδία αύξανε αντιστοίχως την παραγωγή και σύντομα έφτασε στα όρια χωρητικότητας αποθήκευσης για τόνους γαλέτας. Εμείς μπορούσαμε να διασφαλίσουμε τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο και να βελτιώσουμε την απόδοση.

Το σύστημα FIFO (First In First Out)

Η ECS Paneermeel Industrie B.V., θυγατρική της ολλανδικής εταιρείας De Korrel Beheer B.V., είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς γαλέτας στην Ευρώπη. Εκτός από τα τυποποιημένα προϊόντα, η εταιρεία τροφίμων διανέμει επίσης και ειδικά προϊόντα, όπως δημητριακά συγκεκριμένου μεγέθους και ειδικά μείγματα. Η ζήτηση αυξάνεται ραγδαία, οδηγώντας την παραγωγή σε επίπεδα ρεκόρ των 25 εκατομμυρίων κιλών ετησίως. Η ECS δεν μπορούσε πλέον να αποθηκεύσει αυτή την ποσότητα στην αποθήκη της στο Barneveld. Για το λόγο αυτό, μας ανέθεσαν να επεκτείνουμε την χωρητικότητα, την αποδοτικότητα και την ευελιξία της αποθήκης. Επιπλέον, ήταν σημαντικό για τον πελάτη να εφαρμοστεί στην αποθήκη το σύστημα FIFO. Η λύση μας ήταν ένα σύστημα αποθήκευσης πολλαπλού βάθους με UPC.

John Dokter
CEO της ECS Paneermeel Industrie B.V.

“Είμαστε πολύ πιο ευέλικτοι με το σύστημα αποθήκευσης πολλαπλού βάθους με UPC της Jungheinrich.“

Πιο αποδοτική αποθήκευση με UPC

Η δομή της αποθήκης στην ECS αποτελείτο κυρίως από σύστημα ραφιών με δυνατότητα διέλευσης. Ωστόσο, η νέα ολοκληρωμένη λύση που αποτελείται από ράφι καναλιού, φορέα και φορείο έχει πολλά πλεονεκτήματα. Μεταξύ άλλων, επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση επιφανειών και χώρου, καθώς και την ημιαυτόματη αποθήκευση παλετών, καθιστώντας το σύστημα ιδιαίτερα αποδοτικό από άποψη κόστους. Ο πυρήνας του συστήματος αποθήκευσης πολλαπλού βάθους είναι το UPC. Η οδήγηση κάτω από τις παλέτες με τις τυπικές περόνες εξασφαλίζει ότι είναι εφικτή η πλήρωση και συλλογή προϊόντων σύμφωνα με το σύστημα FIFO. Η πλήρωση καναλιών σε παρτίδες σημαίνει ότι το UPC παρέχει βέλτιστη απόδοση. Για να αποφευχθεί η διακοπή λειτουργίας, οι χειριστές μπορούν να ελέγξουν το UPC κατά τη διάρκεια της προσέγγισης, καθώς το τερματικό λειτουργίας είναι ενσωματωμένο σε μια θήκη κοντά στον χειριστή στο ανυψωτικό μηχάνημα. Η εταιρεία επωφελείται από σημαντικά μεγαλύτερη απόδοση κατά τη φόρτωση.

Ευελιξία και ασφάλεια

«Λόγω του συστήματος αποθήκευσης πολλαπλού βάθους με UPC, μπορούμε να αποθηκεύσουμε μια πλήρη παρτίδα σε ένα μόνο κανάλι, χωρίς να επηρεάζεται η πυκνότητα αποθήκευσης των από πάνω ή των από κάτω καναλιών. Έτσι, είμαστε πολύ πιο ευέλικτοι», λέει ο ιδιοκτήτης John Dokter, εξηγώντας γιατί επιλέχθηκε η λύση μας. Οι καλές εργασιακές συνθήκες για το προσωπικό αποθήκης είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος. Η ημι-αυτοματοποίηση παρέχει σημαντικά βελτιωμένη ασφάλεια.

Έχετε ερωτήσεις;