Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Content Αρθρωτό σύστημα ραφιών Teaserbild

Στατική αποθήκευση μικροεξαρτημάτων

Μικροεξαρτήματα και παραγγελίες μπορούν να αποθηκεύονται με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με τις δυνατότητες του χώρου σας. Η Jungheinrich είναι εξοπλισμένη για κάθε περίπτωση και σας προσφέρει το κατάλληλο σύστημα ραφιών μικροεξαρτημάτων για κάθε εργασία αποθήκευσης και συλλογής παραγγελιών.

Τα συστήματα ραφιών για μικρές και μεσαίες ποσότητες προσφέρουν βέλτιστη πρόσβαση σε κάθε είδος. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν παγκοσμίως σε όλες τις βιομηχανίες, τόσο για μικρά αντικείμενα όσο και για ογκώδη προϊόντα με και χωρίς συσκευασία

Ράφια μικροεξαρτημάτων

Η αποθήκευση γίνεται σε ράφια από πλάκες χάλυβα ή ξύλο σε διάφορα επίπεδα. Τα ράφια μικρών τεμαχίων είναι διαθέσιμα σε slot-together or bolted design και είναι κατάλληλα για χειροκίνητη και αυτοματοποιημένη λειτουργία. Με τη μορφή high-bay racking systems με ύψος άνω των δώδεκα μέτρων, μπορούν να λειτουργούν με το χέρι ή χρησιμοποιώντας εξοπλισμό με ράφια, καθώς και με μηχανήματα συλλογής παραγγελιών, μηχανήματα στενών διαδρόμων και μηχανήματα στοίβαξης μεγάλου ύψους.

Κορυφαία απόδοση στην αυτόματη αποθήκη μικροεξαρτημάτων

Σύντομοι χρόνοι πρόσβασης, βέλτιστη αξιοποίηση χώρου και γρήγορη εναπόθεση εμπορευμάτων – τα πλεονεκτήματα της αυτόματης αποθήκης μικροεξαρτημάτων (ASW) είναι σαφή. Η στοίβαξη και η ανάκτηση εμπορευμάτων από την αποθήκη πραγματοποιείται πλήρως αυτόματα.

Έχετε ερωτήσεις;