Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Αυτόματη αποθήκη παλετών

Αυτόματη αποθήκη μικροεξαρτημάτων

Στην αυτόματη αποθήκη μικροεξαρτημάτων (AKL) η ταχύτητα και η ακρίβεια με τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση καθορίζουν την απόδοση. Το σύστημα ραφιών, το λογισμικό, το συνδεδεμένο σύστημα μεταφοράς και η συσκευή χειρισμού ραφιών ως κεντρικό στοιχείο της εγκατάστασης συνεργάζονται άψογα. 

Εξαιρετικές λύσεις με υψηλή απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων και βέλτιστη αξιοποίηση χώρου

Η αποτελεσματική αποθήκευση μικροεξαρτημάτων εξαρτάται πάντα από τις διαδικασίες που συνδέονται με αυτήν και τους δείκτες απόδοσης που προκύπτουν. Απαιτούνται σύντομοι χρόνοι πρόσβασης, υψηλός ρυθμός παραγωγής και βέλτιστη αξιοποίηση χώρου, καθώς και άμεση πρόσβαση σε κάθε προϊόν; Οι αυτόματες αποθήκες μικροεξαρτημάτων (AKL) έχουν σχεδιαστεί για την αποθήκευση μικροεξαρτημάτων σε δοχεία, χαρτοκιβώτια ή πλάκες με εξαιρετική εξοικονόμηση χώρου. Τα εμπορεύματά σας αποθηκεύονται σε αυτό το σύστημα σε γωνίες στήριξης ή αρθρωτές επιφάνειες – με πλήρη αξιοποίηση του ύψους του χώρου έως τα 25 μέτρα. Η φέρουσα ικανότητά τους φτάνει έως και τα 300 kg. 

Αυτόματες αποθήκες μικροεξαρτημάτων - για ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εφαρμογών

Η αποθήκευση μικροεξαρτημάτων σε αποθήκη μικροεξαρτημάτων AKL μπορεί να ενδείκνυται για εσάς ειδικά σε έκδοση μονού και πολλαπλού βάθους για παράδειγμα για αποθήκη διανομής ανταλλακτικών, συλλογής παραγγελιών και προσωρινής αποθήκευσης ή ως αποθήκη ή κέντρο διανομής. Οι αποθήκες AKL μπορούν να σχεδιαστούν για λειτουργία υπό κανονική θερμοκρασία ή επίσης ως αποθήκες εξαρτώμενες από τη θερμοκρασία και ως αποθήκες κατεψυγμένων προϊόντων έως τους –30°.

Η καλύτερη λύση για τις απαιτήσεις σας 

Οι αυτόματες αποθήκες μικροεξαρτημάτων (AKL) είναι τόσο ξεχωριστές όσο και οι απαιτήσεις σας. Λαμβάνοντας υπόψη πολυάριθμους παράγοντες επιλύουμε προβλήματα διαφορετικών απαιτήσεων. Για να βρούμε τη βέλτιστη λύση για τις απαιτήσεις σας, αναλύουμε μαζί σας τις δομές εμπορευμάτων και μεταφοράς της επιχείρησής σας, καθώς και τις διαδικασίες σας, και επεξεργαζόμαστε το κατάλληλο σχέδιο για τις ανάγκες σας.

Συσκευές χειρισμού ραφιών νέας γενιάς 

Οι έξυπνες συσκευές χειρισμού ραφιών εξασφαλίζουν μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια, καθώς και εξαιρετικές τιμές απόδοσης στην αυτόματη αποθήκη μικροεξαρτημάτων (AKL). Χάρη στην επακόλουθη ελαφριά κατασκευή και την πρωτοποριακή διαμόρφωση με πολύ μικρές διαστάσεις εκκίνησης η διαθέσιμη χωρητικότητα μπορεί να αξιοποιηθεί με τον βέλτιστο τρόπο. Η ενέργεια πέδησης που θα προκύψει αποθηκεύεται στη συσκευή στα αποκαλούμενα SuperCaps και τροφοδοτείται πίσω στο σύστημα μετάδοσης κίνησης για επακόλουθες διαδικασίες επιτάχυνσης. Το δομοστοιχειωτό σχέδιο κατασκευής επιτρέπει επιπλέον την ευέλικτη προσαρμογή της εγκατάστασης στις απαιτήσεις της αποθήκης σας.

Έχετε ερωτήσεις;