Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Miniload

Stacker Cranes μικροεξαρτημάτων

Γρήγοροι χρόνοι διακίνησης εμπορευμάτων, άμεση πρόσβαση σε κάθε προϊόν, καθώς και βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου: Οι αυτόματες αποθήκες μικροεξαρτημάτων είναι η λύση για την αποθήκευση πολλών και διαφορετικων προϊόντων. 

Αποτελεσματική αποθήκευση μικροεξαρτημάτων

Με την αυτόματη αποθήκη μικροεξαρτημάτων της Jungheinrich και τα έξυπνα μηχανήματα stacker crenes ως κεντρικό στοιχείο της εγκατάστασης, επιτυγχάνετε βέλτιστη απόδοση καθώς έχετε: γρήγορους χρόνους διακίνησης εμπορευμάτων, άμεση πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα και βέλτιστη αξιοποίηση χώρου. Η αποθήκη σχεδιάζεται και υλοποιείται με βάση τις ανάγκες σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μεγάλη εξοικονόμηση χώρου και πολύ ευέλικτη αποθήκευση μικρών εξαρτημάτων σε δοχεία, κουτιά ή δίσκους.

Οι αυτόματες αποθήκες μικροεξαρτημάτων μπορούν να είναι μονού και πολλαπλού βάθους. Για παράδειγμα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως αποθήκες διανομής ανταλλακτικών, συλλογής παραγγελιών ή και προσωρινής αποθήκευσης εμπορευμάτων.

Με σταθερό ρυθμό προς τη μέγιστη απόδοση

Η αυτόματη αποθήκη μικροεξαρτημάτων της Jungheinrich, αξιοποιεί πλήρως χώρους ύψους έως 25 m. Τα εμπορεύματά σας αποθηκεύονται και ανακτώνται επάνω σε γωνίες στήριξης ή σε αρθρωτά ράφια. Τα μηχανήματα stacker cranes εξασφαλίζουν σταθερό ρυθμό κατά την αποθήκευση και την ανάκτηση, με ταχύτητα οδήγησης έως και 6 m/s και επιτάχυνση έως και 5,3 m/s². Τα έξυπνα αυτά υψηλής απόδοσης μηχανήματα, δείχνουν τις πλήρεις δυνατότητες τους κατά τη λειτουργία σε πολλών βαρδιών (24/7). Πλήρης αυτοματισμός και απόλυτη αξιοπιστία!

Ευφυής επίτευξη ενεργειακής απόδοσης: SuperCaps

Τα SuperCaps αποτελούν βασικό στοιχείο της διαμόρφωσης του μηχανισμού μετάδοσης κίνησης των μηχανημάτων. Ουσιαστικά διαχειρίζονται έξυπνα και οικονομικά την ενέργεια καθώς η ενέργεια που προκύπτει από το «σταμάτημα/φρενάρισμα»  αποθηκεύεται στα SuperCaps του μηχανήματος και τροφοδοτεί τις επόμενες διαδικασίες επιτάχυνσης.

Πρωτοποριακή κατασκευή με πολλά πλεονεκτήματα

Η νέα γενιά των μηχανημάτων stacker cranes εντυπωσιάζει επίσης λόγω της πρωτοποριακής κατασκευής. Χάρη στην ελαφριά και στοιβαρή τους κατασκευή καθώς και στον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό μπορούν να εκμεταλλευτούν τους χώρους της αποθήκης στο έπακρο.

Έχετε ερωτήσεις;