Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Σύστημα μεταφοράς παλετών
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΡΟΗ ΥΛΙΚΟΥ

Αυτόματα συστήματα μεταφοράς παλετών

Τα αυτόματα συστήματα μεταφοράς παλετών είναι το κλειδί της επιτυχίας σε ότι αφορά την την οικονομική απόδοση και την αξιοπιστία. Η Jungheinrich προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα στην αποθήκη σας και να ικανοποιήσεις και τις πιο ειδικές απαιτήσεις σας.

Οι πιο κατάλληλες λύσεις για την αποθήκη σας

Το πόσο αποδοτικά και οικονομικά θα λειτουργεί η αποθήκη σας, καθορίζεται ουσιαστικά και από το σύστημα μεταφοράς. Είτε θέλετε να βελτιστοποιήσετε τις υπάρχουσες διαδικασίες στην αποθήκη σας, είτε να δημιουργήσετε μία νέα, η Jungheinrich έχει την κατάλληλη λύση για το σχέδιό σας. Το αυτόματο σύστημα μεταφοράς παλετών, παραμετροποιείται με βάση τις ανάγκες σας. Χάρη στην κατασκευή των συστημάτων μας, μπορείτε να σχεδιάσετε τη ροή των προϊόντων σας, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τη διαθεσιμότητα του χώρου σας.

Υψηλές επιδόσεις

Στο επίκεντρο του αυτόματου συστήματος μεταφοράς παλετών βρίσκονται η απόδοση και η παραγωγικότητα της αποθήκης σας. Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται διαφορετικά εξαρτήματα όπως: κύλινδροι, ιμάντες ή ανελκυστήρες. Με ταχύτητα μεταφοράς παλετών 0,45 m/s μπορείτε να επιτύχετε πολύ υψηλές ταχύτητες διακίνησης εύκολα και ευέλικτα.

Ευελιξία και άνεση

Η επιλογή του σωστού συστήματος μεταφοράς παλετών στη Jungheinrich, είναι αποτέλεσμα των σωστών συμβουλευτικών υπηρεσιών και της βαθιάς γνώσης των διαδικασιών από τους ειδικούς μας. Έτσι επιτυγχάνεται ο άψογος σχεδιασμός του ιδανικού συστήματος για εσάς. Τα πλεονεκτήματά σας: μέγιστη ευελιξία διαδικασιών, απόδοση και ευκολία συντήρησης.


Έχετε ερωτήσεις;