Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Σύστημα μεταφοράς δοχείων
ΈΞΥΠΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Αυτόματο σύστημα μεταφοράς δοχείων

Τα αυτόματα συστήματα μεταφοράς δοχείων, είναι το κλειδί για την έξυπνη αυτοματοποίηση της αποθήκης, τη μέγιστη απόδοση και τον λειτουργικό σχεδιασμό. Σε συνδυασμό με το σύστημα διαχείρισης αποθήκης, Jungheinrich WMS, ανεβάζει τη διακίνηση των υλικών σας σε άλλο επίπεδο. 

Μεταφορά δοχείων και χαρτοκιβωτίων και προϊόντων, με βάρος έως και 50 kg

Επενδύοντας στη διακίνηση υλικών: Το καινοτόμο αυτόματο σύστημα μεταφοράς δοχείων και χαρτοκιβωτίων, ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο για την πρωτοποριακή αυτοματοποίηση της αποθήκης, την ενσωμάτωση μηχανημάτων και τη σύνδεση σε αποδοτικές και πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες intralogistics. Στο επίκεντρο βρίσκονται η μεταφορά, η διαλογή, η τροφοδοσία και η αποστολή, καθώς και η προσωρινή αποθήκευση και η στοίβαξη εμπορευμάτων. Έτσι οι διαδικασίες σας δεν σταματούν ποτέ: αποτελεσματικά, γρήγορα και με ασφάλεια.

Ευελιξία σε κάθε περίπτωση

Με το αυτόματο σύστημα μεταφοράς δοχείων έχετε πάντα το προβάδισμα. Και όχι μόνο χάρη στις ταχύτητες μεταφοράς οι οποίες φτάνουν τα 1,50 m/s. Με τη βοήθεια του ευέλικτου συστήματός μας, αξιοποιείτε τις εντελώς νέες δυνατότητες της αυτοματοποίησης αποθήκης και της σύνδεσης σε απόλυτα οικονομικές διαδικασίες intralogistics.

Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός οδηγεί σε μεγαλύτερη απόδοση

Σε συνδυασμό με το σύστημα διαχείρισης αποθήκης Jungheinrich WMS το πρωτοποριακό, κλιμακωτό σύστημα μεταφοράς δοχείων ανεβάζει τις διαδικασίες  intralogistics σας, σε άλλο επίπεδο. Αυτόν τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό συμπληρώνουν οι υπηρεσίες service μας. Σε συνδυασμό με τη μικρή ανάγκη συντήρησης και τη μεγάλη ενεργειακή απόδοση μειώνετε τα συνολικά λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης σας. Έτσι τα logistics σας εκτός του ότι είναι βιώσιμα και αξιόπιστα, είναι και πιο οικονομικά.  


Έχετε ερωτήσεις;