Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
EDS_Kabel_2
ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ

Σετ καλωδίων

Κατασκευάζουμε σετ καλωδίων κάθε είδους και για κάθε κλάδο της βιομηχανίας



Ως ηγέτης των logistics, διαθέτουμε εκτενή θεωρητική και πρακτική τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και την παραγωγή καλωδίων. Μπορείτε να βασιστείτε στις υπηρεσίες παροχής συμβουλών και υλοποίησης ώστε να είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, ανεξάρτητα από το είδος καλωδίων που χρειάζεστε ή από ποιο τομέα βιομηχανίας προορίζονται.

Τα σετ καλωδίων αποτελούν το νευρικό κέντρο των μηχανημάτων, στα οποία χρησιμοποιούνται. Αντίστοιχα πολύπλοκη είναι η κατασκευή και η παραγωγή τους. Εμείς γνωρίζουμε καλά αυτή την πρόκληση: Καθημερινά τα σετ καλωδίων μας εξασφαλίζουν με αξιοπιστία την απαραίτητη ροή ενέργειας και σήματος σε πολλά διαφορετικά προϊόντα της Jungheinrich, τα οποία θέτουν τα πρότυπα στην εκάστοτε περιοχή χρήσης και με αυτόν τον τρόπο. Έτσι επωφελείστε κι εσείς από την πλούσια εμπειρία μας.

Εξατομικευμένα σετ καλωδίων από έναν προμηθευτή

Ήδη από την αρχή της κατασκευής προχωράμε με τη μεγαλύτερη προσοχή. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ακριβείς προσδοκίες από το σύστημα καλωδίωσης και έχουμε υπόψη σε κάθε χρονική στιγμή την αποδοτικότητα και την ευελιξία στη μεταγενέστερη παραγωγή. Οι υποδείξεις και οι προτάσεις σας είναι φυσικά πάντα ευπρόσδεκτες.

Η παραγωγή πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό με χειρωνακτική εργασία. Αυτή η πρακτική είναι λόγω της πολυπλοκότητας των εργασιών καθώς και του κόστους. Επιπλέον προσφέρει υψηλότερο βαθμό ευελιξίας, καθώς μπορούμε να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες σας ανά πάσα στιγμή χωρίς πολύ κόπο.

Έχετε ερωτήσεις;