Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG
ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στη Migros MVN όλα μεταφέρονται με τα περονοφόρα μας και αποθηκεύονται στα δικά μας συστήματα ραφιών για παλέτες

H Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG προμηθεύει όλον τον Όμιλο Migros με μη τρόφιμα και κατεψυγμένα προϊόντα. Τα περονοφορα μηχανήματά μας, όπως και τα συστήματα ραφιών μας εγγυώνται απρόσκοπτη λειτουργία στην αποθήκη που δεν περιέχει τρόφιμα.

Migros – η επιτομή του μεγέθους

Η Migros είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής στην Ελβετία. Η Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG (MVN) ανήκει σε αυτόν τον Όμιλο. Είναι το κέντρο αρμοδιοτήτων του Ομίλου, για την εφοδιαστική μη εδώδιμων και κατεψυγμένων προϊόντων. Οι υπηρεσίες τους καλύπτουν την αποθήκευση, τη συναρμολόγηση, τη συλλογή και τη διανομή προϊόντων. Σύμφωνα με στοιχεία του 2016, μόνο η MVN διακινεί πάνω από 2.350.000 παλέτες προϊόντων ετησίως. Ο μέγιστος αριθμός παλετών, που εξέρχεται από τις αποθήκες, ήταν πάνω 13.200 για το 2016.

Μια αποθήκη που προμηθεύει ολόκληρο τον Όμιλο

Ο σημαντικότερος κρίκος σε αυτή την αλυσίδα εφοδιαστικής είναι η νεοεγερθείσα αποθήκη, μη τροφίμων, για συλλογή παραγγελιών με την αποθήκη αναπλήρωσης. Παρέχει χώρο για περίπου 40.000 παλέτες σε πέντε επίπεδα. Η απαίτηση είναι: καθημερινή, ολοκληρωμένη προμήθεια σε όλους τους πελάτες, εντός του ομίλου. Δηλαδή, η Migros MVN αναζητούσε έναν πάροχο που θα μπορούσε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση και έτσι κατέληξε σε εμάς. Παρήγγειλαν όλη τη σειρά των περονοφόρων μηχανημάτων και των συστημάτων ραφιών μας, όπως και παροχή συμβουλών, σχεδιασμό και συναρμολόγηση στην αποθήκη. Ζήτησαν επίσης υπηρεσίες after sales για συντήρηση και service.

Το κλειδί για τη διακίνηση εμπορευμάτων

Το νέο σύστημα ραφιών αποτελείται εξ ολοκλήρου από ράφια για παλέτες. Οι πελάτες εκτιμούν ιδιαίτερα την ποιότητα, την ασφάλεια, τις επιλογές καθολικής χρήσης και την εμπειρία μας. Τα ράφια παλετών χρησιμοποιούνται σε πολυάριθμες εφαρμογές εδώ και 30 χρόνια. Οι τυποποιημένες παλέτες με την προεξοχή αντέχουν φορτίο έως και 1.000 κιλών. Η στατική τους ανταποκρίνεται στο ευρωπαϊκό πρότυπο για ράφια παλετών EN 15512. Επίσης, πληρούν όλα τα ισχύοντα πρότυπα EN σε άλλους τομείς. Οι ειδικοί μας έστησαν ράφια 600 τόνων από χάλυβα στην αποθήκη της MVN, που δημιουργούν ένα άριστα συντονισμένο σύνολο με τα σύγχρονα περονοφόρα μηχανήματά μας.

Έχετε ερωτήσεις;