Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Wahl&Co
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

Απρόσκοπτη λειτουργία αποθήκης με σύστημα πολλαπλών ραφιών μεγάλου ύψους στην Wahl & Co

Η γνωστή οικογενειακή επιχείρηση logistics Wahl GmbH & Co. KG, με έδρα στο Bielefeld, προσφέρει τις υπηρεσίες της εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε διάφορους κλάδους. Κατά τη δημιουργία της νέας αποθήκης με σύστημα πολλαπλών ραφιών μεγάλου ύψους στο Bielefeld, χρησιμοποίησαν τα μηχανήματά μας.

Έξυπνες λύσεις intralogistics

Η πιο σημαντική εργασία για έναν πάροχο υπηρεσιών logistics είναι η γρήγορη και ευέλικτη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών του. Συνεπώς, για την εταιρεία, η απρόσκοπτη λειτουργία ήταν παράμετρος απόλυτης προτεραιότητας, ενώ οι ακόλουθες προϋποθέσεις έπρεπε να ληφθούν υπόψη κατά τον εξοπλισμό της αποθήκης με σύστημα ραφιών μεγάλου ύψους, για χωρητικότητα 15.000 παλετών: Βέλτιστη συνεργασία διαδικασιών από την είσοδο έως την έξοδο των εμπορευμάτων, βέλτιστη υποστήριξη των οδηγών των μηχανημάτων για την αποφυγή σφαλμάτων, απλή ενσωμάτωση των μηχανημάτων στο υφιστάμενο σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS).

Jörn Wahl-Schwentker
CEO της Wahl GmbH & Co KG

«Οι χειριστές μας υποστηρίζονταν απόλυτα από τα συστήματα της Jungheinrich για τη μεταφορά των παλετών και την αποθήκευσή τους σε ράφια μεγάλου ύψους.»

Η έξυπνη τεχνολογία επιτρέπει τη βελτίωση των διαδικασιών

Ήμασταν σε θέση να εντυπωσιάσουμε την Wahl & Co με τα συμπαγή, υψηλής απόδοσης, στενού διαδρόμου και πρόσβασης, μηχανήματα, καθώς και με το βραβευμένο μας Logistics Interface. Αποφάσισαν να επιλέξουν τα reach trucks ETV 214, με το ημιαυτόματο liftNAVIGATION. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι ο οδηγός πρέπει μόνο να σαρώσει τον γραμμωτό κώδικα στο ράφι, μετά τη μεταφορά της παλέτας στο σταθμό P&G. Το WMS, στη συνέχεια, στέλνει την παραγγελία, η οποία μεταφράζεται σε μια κατανοητή γλώσσα για το μηχάνημα πρόσβασης από το Logistics Interface. Ο χειριστής βλέπει τον στόχο στο τερματικό, ενώ το μηχάνημα γνωρίζει το σωστό επιλεχθέν ύψος. Ο χειριστής πρέπει μόνο να χρησιμοποιήσει τον μοχλό ανύψωσης - liftNAVIGATION- και να φέρει το παλετοφόρο στο επιθυμητό ύψος με ημιαυτόματη διαδικασία. Αυτό αποτρέπει τη βλάβη των ραφιών, ως αποτέλεσμα της στοίβαξης και της ανάκτησης σε λάθος ύψος.

Επιπροσθέτως, θα παραδοθούν δύο μηχανήματα στοίβαξης για μεγάλο ύψος EKX 515, με υψηλή ταχύτητα οδήγησης. Είναι εξοπλισμένα με το σύστημα υποβοήθησης warehouseNavigation και λαμβάνουν εντολή για τα χειριστήρια των μηχανημάτων από το WMS μέσω του Logistics Interface. Για τη στοίβαξη και ανάκτηση εμπορευμάτων, ο χειριστής πρέπει απλά να επιταχύνει, αφού το μηχάνημα γνωρίζει ήδη τη σωστή διαδρομή. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και αυξάνει την απόδοση. Επιπλέον, η ολοκληρωμένη εντολή μεταδίδεται αυτόματα πίσω στο WMS μέσω του Logistics Interface. Δεν είναι πλέον απαραίτητη η σάρωση στη θέση προορισμού και το σύστημα αποθήκευσης σε στενό διάδρομο μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς ετικέτες.

Βέλτιστη υποστήριξη για λειτουργίες αποθήκης

Ο Jörn Wahl-Schwentker, CEO της Wahl & Co, δηλώνει εντυπωσιασμένος από την τεχνολογία πολλαπλών ραφιών μεγάλου ύψους σε αποθήκες: «Οι χειριστές μας υποστηρίζονταν απόλυτα από τα συστήματα της Jungheinrich για τη μεταφορά των παλετών και την αποθήκευσή τους στα ράφια μεγάλου ύψους. Έτσι, επωφελούμαστε από το υψηλό επίπεδο ασφάλειας της διαδικασίας. Είμαστε επίσης εντυπωσιασμένοι από την ευκολία ενσωμάτωσης των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων στο δικό μας σύστημα διαχείρισης αποθήκης. Χρειάστηκε ελάχιστη προσπάθεια για να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές.»

Έχετε ερωτήσεις;