210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Service There for you Campaign 2020
Υπηρεσίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Οποιαδήποτε και αν είναι η πρόκληση, εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

Ότι και να γίνει - Μπορείτε να βασιστείτε στην ομάδα after sales service της Jungheinrich. Οποιαδήποτε και αν είναι η κατάσταση ή η πρόκληση που αντιμετωπίζετε εσείς και η επιχείρησή σας, εμείς θα είμαστε πάντα εκεί για εσάς.

Οι κορυφαίες λύσεις intralogistics που παρέχουμε, θέτουν τα πρότυπα στον κλάδο μας και η ίδια ποιότητα και καινοτομία αντικατοπτρίζεται στη συνολική δέσμευσή μας για υποστήριξη των πελατών μας. Η ομάδα after sales service της Jungheinrich, είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, σε όλες τις καταστάσεις.

Τρέχουσες προκλήσεις

Παρόλο που οι διαδικασίες intralogistics γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκες και απαιτητικές, υπάρχει κάτι σταθερό στο οποίο μπορείτε πάντα να βασίζεστε: Τη δύναμη της ομάδας εξυπηρέτησης  πελατών, υποστήριξης και ανταλλακτικών της Jungheinrich. Στόχος της ομάδας μας είναι να λειτουργεί προνοητικά, αποτρέποντας πιθανά μελλοντικά προβλήματα. Οι ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες μας, οι λύσεις ασφάλειας και εκπαίδευσης, καθώς και η προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών, διασφαλίζουν την ικανότητα των πελατών μας να λειτουργούν απρόσκοπτα και με ασφάλεια.

Ακόμη και αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, η Jungheinrich επέδειξε πλήρη ανθεκτικτικότητα παραμένοντας ικανή να βοηθήσει τους πελάτες της, λαμβάνοντας πάντα όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις που απαιτεί η κατάσταση. Η δέσμευσή μας απέναντί σας είναι απόλυτη, όπου κι αν βρίσκεστε και όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας, θα είμαστε εκεί για εσάς. Η ομάδα εξυπηρέτησης και υποστήριξης της Jungheinrich είναι πάντα έτοιμη και το κορυφαίο service, η υποστήριξη και τα ανταλλακτικά μας, διασφαλίζουν την ικανότητά σας να ενεργείτε και να παραδίδετε, 24/7.

Εσείς φροντίζετε την επιχείρησή σας - εμείς φροντίζουμε για τα υπόλοιπα.

Picture There for you

Υπηρεσίες.

Κάνοντας την ακινητοποίηση των μηχανημάτων σας παρελθόν.

Οι υπηρεσίες after sales της Jungheinrich καλύπτουν μια ευρεία γκάμα από πακέτα επισκευής και συντήρησης και στόχος τους είναι να σας κρατούν σε λειτουργία 24/7, είτε διαθέτετε μεγάλο στόλο μηχανημάτων και εξοπλισμού logistics είτε έχετε ένα περονοφόρο μηχάνημα στο οποίο βασίζεστε καθημερινά.

Όταν προκύψει πρόβλημα, η έμπειρη ομάδα τεχνικών μας είναι πάντα εκεί για να παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις και να επισκευάζει άμεσα οποιοδήποτε σφάλμα, εφαρμόζοντας πάντα τους κανόνες ασφάλειας που επιβάλει η πανδημία του κορωνοϊού. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι εξοπλισμένοι με τον απαραίτητο εξοπλισμό ατομικής προστασίας, όπως μάσκες, γάντια και υγρά αντισηπτικά μαντηλάκια και επομένως μπορούν να δουλέψουν με ασφάλεια. Λόγω της συνεχούς παρουσίας μας δίπλα στους πελάτες μας, ακόμη και  κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενισχύσαμε την ήδη στενή και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης μας μαζί τους!

Πακέτα after sales service

Προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο στόλος των μηχανημάτων σας λειτουργεί απρόσκοπτα, το After Sales Service της Jungheinrich, σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών - προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας, οι οποίες  περιλαμβάνουν:

  • συμβόλαια συντήρησης και full service
  • Onsite Service Engineers (μόνιμη παρουσία τεχνικού στις εγκαταστάσεις σας)
  • τεχνική κάλυψη 24/07
  • επισκευή και συντήρηση μηχανημάτων, συσσωρευτών, φορτιστών, ραμπών φορτοεκφόρτωσης & βιομηχανικών θυρών, ακόμη και για προϊόντα άλλων προμηθευτών
  • αντικατάσταση ελαστικών

Τα πλεονεκτήματα του after sales service με μία ματιά:

  • Συνεχή διαθεσιμότητα και υψηλό επίπεδο ασφάλειας του στόλου.
  • Μεγάλη γκάμα επιλογών συμβολαίου.
  • Εξατομικευμένος σχεδιασμός συντήρησης για το στόλο σας.
  • Στενή, εποικοδομητική συνεργασία.

Picture There for you 4

Ανταλλακτικά.

365 ημέρες το χρόνο, οι άνθρωποί μας κάνουν ό, τι μπορούν για να σας προμηθεύσουν γρήγορα με τα γνήσια ανταλλακτικά της Jungheinrich.

Διαθέτουμε αποθήκες ανταλλακτικών σε ολόκληρο τον κόσμο για να διασφαλίσουμε ότι τα γνήσια ανταλλακτικά μας θα είναι διαθέσιμα σε εσάς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ακόμα και σε συνθήκες που τα σύνορα είναι κλειστά όπως έχει συμβεί κατά τη τρέχουσα πανδημία. Με τα αυθεντικά ανταλλακτικά της Jungheinrich εξασφαλίζετε τη μέγιστη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων σας, διατηρείτε υψηλά την αξία μεταπώλησής τους και το σημαντικότερο: αυξάνετε την παραγωγικότητά σας μειώνοντας τους χρόνους ακινητοποίησης του στόλου σας! Επικοινωνήστε με το τμήμα ανταλλακτικών μας, για να μάθετε για την «εγγύηση καλής λειτουργίας» που σας προσφέρουμε, καθώς και για τη δυνατότητα παροχής γνήσιων ανταλλακτικών διαφορετικών προμηθευτών.


Picture There for you 5

Service, Υποστήριξη και Ανταλλακτικά της Jungheinrich – πάντα δίπλα σας!

Προγραμματίστε μία προσωπική συνάντηση μαζί μας σήμερα.

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τμήμα ανταλλακτικών

Τηλέφωνο

210 244 7794

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;