Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Λογισμικό και πληροφοριακά συστήματα

Λογισμικό και πληροφοριακά συστήματα

Για έξυπνη δικτύωση έχουμε το Jungheinrich WMS καθώς και το δικό μας ενδιάμεσο λογισμικό, το Jungheinrich logistics interface, που εξασφαλίζει βέλτιστη ανταλλαγή δεδομένων. Και τα δύο προσαρμόζονται ευέλικτα και υπάρχει πάντα δυνατότητα ενημέρωσής τους. Έτσι η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση και το Internet of things (IoT) έρχονται και στην αποθήκη σας.

Βέλτιστη δικτύωση
Jungheinrich logistics interface

Εύκολη ψηφιοποίηση και δικτύωση: το Jungheinrich logistics interface εξασφαλίζει βέλτιστη επικοινωνία μεταξύ μηχανημάτων, εγκαταστάσεων και λογισμικού.

Μάθετε περισσότερα
Έξυπνος έλεγχος
Jungheinrich WMS: Έξυπνη διαχείριση αποθήκης

Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση στην αποθήκη σας: το Jungheinrich WMS ως εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη λύση εξασφαλίζει βέλτιστες διαδικασίες. 

Μάθετε περισσότερα
Εύκολη διαχείριση
WMS Series 2: από την αναλογική στην ψηφιακή εποχή

Το Jungheinrich WMS Series 2 προσφέρει μια απλή και οικονομική λύση για τον αποτελεσματικό έλεγχο μικρών και μεσαίων αποθηκών. 

Μάθετε περισσότερα
Πλήρης ενσωμάτωση
Ολοκληρωμένη λύση SAP: το SAP EWM

Από τη σχεδίαση και την υλοποίηση μέχρι την υποστήριξη: εφαρμόζουμε το SAP EWM ως ολοκληρωμένη λύση για αποθήκες με ξεκάθαρη στρατηγική SAP.

Μάθετε περισσότερα
Σύστημα Διαχείρισης Στόλου (Fleet Management System)
Σύστημα Διαχείρισης Στόλου (Fleet Management System)

Εύκολη ανάθεση εξουσιοδοτήσεων πρόσβασης και ειδοποιήσεων σε περίπτωση συμβάντων κραδασμών για την αύξηση της ασφάλειας.

Μάθετε περισσότερα

Έχετε ερωτήσεις;