Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Eppendorf
warehouseNAVIGATION για σαφή δομή

Με την κατασκευή του νέου εργοστασίου της στο Leipzig, η Eppendorfer Zentrifugen GmbH ανοίγει το δρόμο για μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής με πιο αποτελεσματικές διαδικασίες

Η Eppendorfer Zentrifugen GmbH είναι μια επιστημονική εταιρεία που αναπτύσσει και κατασκευάζει συστήματα για χρήση σε εργαστήρια παγκοσμίως.


 

Όχι άλλες περιττές αναζητήσεις

Σε μια περιοχή παραγωγής 5.340 τετραγωνικών μέτρων και μια περιοχή logistics 2.200 τετραγωνικών μέτρων, δημιουργήθηκε στο Leipzig μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής που επιτρέπει στην Eppendorfer Zentrifugen GmbH να εφαρμόσει αποτελεσματικές διαδικασίες και να επικεντρωθεί στις βασικές της ικανότητες, την τεχνολογία CNC, την τελική συναρμολόγηση και την τεχνολογία ψύξης.

Η προσέγγιση intralogistics της Jungheinrich, επιτρέπει στον πελάτη να διαχειρίζεται και να ελέγχει κεντρικά όλες τις διαδικασίες - από τα αγαθά μέχρι την παροχή αγαθών.

Ο χώρος αποθήκευσης παλετών με 4200 αποθηκευτικούς χώρους και ύψος 15,5 μέτρων καθώς και η αποθήκη μικρών εξαρτημάτων με 5.848 θέσεις αποθήκευσης εξυπηρετούνται από reach trucks και μηχανήματα στενών διαδρόμων.

André Hofmann
Head of Logistics

„H λύση Intralogistics της Jungheinrich, έχει αυξήσει την κερδοφορία και την αξιοπιστία των διαδικασιών μας. Οι περιττές αναζητήσεις είναι πλέον παρελθόν.“

Η αξιοπιστία των διαδικασιών αυξήθηκε σημαντικά


Το σύστημα διαχείρισης αποθήκης της Jungheinrich, το Jungheinrich logistics interface και το warehouseNAVIGATION, έχουν μεγιστοποιήσει τη σχέση κόστους – απόδοσης και την αξιοπιστία των διαδικασιών στην αποθήκη. Με τη βελτιστοποίηση της διαδρομής προς τις θέσεις αποθήκευσης, εξοικονομείται τεράστιο χρονικό διάστημα και οι περιττές αναζητήσεις είναι παρελθόν.

Η διαδικασία μεταφοράς δύο σταδίων στην αποθήκη, διαχειρίζεται αποκλειστικά από το Jungheinrich WMS. Τα εισερχόμενα αγαθά σκανάρωνται και καταγράφονται αμέσως, πριν ακόμη μεταφερθούν στο σημείο μεταφοράς από το reach truck.

Με αυτόν τον τρόπο, οι θέσεις αποθήκευσης στην αποθήκη στενού διαδρόμου προσεγγίζονται με ημιαυτόματο τρόπο χρησιμοποιώντας το warehouseNAVIGATION.

Χάρη στους αναμεταδότες εδάφους, το μηχάνημα στοίβαξης υψηλών ραφιών, ανιχνεύει την τρέχουσα θέση του. Η θέση που πρόκειται να προσεγγιστεί στη συνέχεια μεταδίδεται μέσω του τερματικού δεδομένων ραδιοσυχνοτήτων.

Διαφανείς διαδικασίες χάρη στην οργανωμένη δομή

Η οργανωμένη δομή του Jungheinrich WMS, σε συνδυασμό με το warehouseNAVIGATION εξασφαλίζει μεγαλύτερη κερδοφορία, περισσότερη αξιοπιστία διαδικασιών και περισσότερη διαφάνεια.
Το αποτέλεσμα είναι σημαντική εξοικονόμηση χρόνου, διότι εξαλείφονται περιττές αναζητήσεις. Και καθώς ο χρόνος είναι και χρήμα, η Eppendorfer Zentrifugen GmbH είναι εξαιρετικά ευχαριστημένη από την επένδυσή της.


Έχετε ερωτήσεις;