Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Ηλεκτρονικό δίκτυο διανομής
ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ διαδικασιων E-commerce

Τα AGVS διασφαλίζουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα διαδικασιών αποστολής εμπορευμάτων

Αυτοματοποιήσαμε και κάναμε πιο αξιόπιστη τη διαδικασία μεταφοράς για λογαριασμό πελάτη μας, πρωτοπόρου στο ηλεκτρονικό εμπόριο στην Αμερική.

Μας ανέθεσε την αυτοματοποίηση της μεταφοράς παλετών από τη ζώνη συλλογής παραγγελιών προς τη ζώνη συσκευασίας, κατά μήκος διαδρομής 500 μέτρων. Ο στόχος ήταν να απαλλαγούν οι εργαζόμενοι από τη μεταφορά, που πριν γινόταν χειρωνακτικά.

Η αμερικανική εταιρεία διαθέτει εννέα κέντρα logistics στη Γερμανία, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις καθιστούν δυνατή την παράδοση μιας παραγγελίας εντός μόλις δύο ωρών. Επομένως, οι σύντομοι χρόνοι και η αξιοπιστία ήταν βασικές προϋποθέσεις για την αυτοματοποίηση του συστήματος.

Μείωση διαδρομών για τους εργαζόμενους 

Οι εργαζόμενοι απαλλάσσονται από εργασίες μεταφοράς, όπως εκείνη των εμπορευμάτων που ήταν έτοιμα για αποστολή. Η επιστροφή των κενών παλετών στις ζώνες συσκευασίας έπρεπε επίσης να αυτοματοποιηθεί και να οργανωθεί καλύτερα.

Julius Hartje
Senior Operations Manager

«Οι υπάλληλοί μας έμαθαν γρήγορα να χειρίζονται το σύστημα, να αντιληφθούν πόσο εναρμονισμένα λειτουργεί, αλλά και πως τα AGVS διευκολύνουν την εργασία τους.»

Οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες αποφορτίζουν την εργασία

Η Jungheinrich επιλύει αυτό το πρόβλημα με τα AGVS, σε ευέλικτη συνδυασμένη λειτουργία συμβατικών και αυτόματων μηχανημάτων.

Το σύστημα AGV της Jungheinrich αποτελείται από πέντε μηχανήματα ERC 215a για φορτία έως και 1,5 τόνων. Η πλοήγηση με λέιζερ επιτρέπει την ακριβή προσέγγιση και την αυτόματη λειτουργία των σταθμών λήψης και συλλογής.

Όλα τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με σαρωτές και αισθητήρες προσωπικής προστασίας.

Εγκατάσταση με δυνατότητα σύνδεσης σε υπολογιστή

Το Logistics Interface της Jungheinrich επιτρέπει τον έλεγχο της λειτουργίας των αυτόματων μηχανημάτων μέσα από tablet. Οι εντολές εργασίας εισάγονται εύκολα μέσω διαισθητικού διαλόγου. Το επόμενο AGV λαμβάνει και επεξεργάζεται την παραγγελία με πλήρως αυτοματοποιημένη σειρά.

Η υπάρχουσα δομή WLAN χρησιμοποιήθηκε για την επικοινωνία με τα μηχανήματα ERC 215a. 

Η επένδυση του πελάτη μας στο νέο αυτοματοποιημένο κέντρο logistics έκανε απόσβεση σε λιγότερο από ένα χρόνο, ενώ οι διαδρομές και ο φόρτος εργασίας των εργαζομένων μειώθηκαν σημαντικά.

Εν ολίγοις, το αυτοματοποιημένο σύστημα είναι μια επένδυση που αποδίδει για όλους.

Έχετε ερωτήσεις;