210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ERC 215a

Αυτόματο μηχάνημα στοίβαξης

  • 3.100 - 4.400 mm
  • 1.300 - 1.700 kg
  • Συμπαγής σχεδίασμός για στενούς διαδρόμους.
  • Αποτελεσματική διεκπεραίωση εργασιών ρουτίνας με ασφάλεια διαδικασίας.
  • Βελτιστοποιημένες διαδρομές μεταφοράς χάρη στην πλοήγηση αποθήκης με σύστημα λέιζερ ακριβείας.
  • Ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων ασφαλείας για χρήση σε μεικτή λειτουργία.

ERC 215a

Το αυτόματο, ευέλικτο μηχάνημα ERCa ανήκει στα μηχανήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό (AGV) και μπορεί να ολοκληρώσει με απόλυτη ακρίβεια και ασφάλεια, εργασίες μεταφοράς. Χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό του, το ERCa αποτελεί την τέλεια επιλογή για να αυξήσετε την απόδοση των διαδικασιών μεταφοράς σας, σε περιορισμένους χώρους. Ο τριφασικός κινητήρας 2,8 kW εγγυάται συνεχή ισχύ και ο ηλεκτρικά ελεγχόμενος πανίσχυρος κινητήρας ανύψωσης επιτρέπει ανύψωση και κατέβασμα ομαλά και αθόρυβα, ακόμα και σε μεγάλα ύψη ανύψωσης. Η στιβαρή κατασκευή με ατσάλινο πλαίσιο και κλειστή δομή πλαισίου προσφέρει αυξημένη ασφάλεια. Η χρήση των αυτόματων μηχανημάτων σε μεικτή λειτουργία εξασφαλίζεται μέσω των συστημάτων ασφαλείας, όπως είναι ο στάνταρ ανιχνευτής ατομικής προστασίας. Τα συστήματα αυτά σαρώνουν τη διαδρομή, σε συνάρτηση με την ταχύτητα, για τον εντοπισμό εμποδίων, στην κατεύθυνση μετάδοσης κίνησης, στην κατεύθυνση φορτίου και στην πορεία σε στροφές. Η πλοήγηση αποθήκης πραγματοποιείται με τη βοήθεια λέιζερ. Για τον σκοπό αυτό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανακλαστήρες στη διαδρομή οδήγησης ή ένας συνδυασμός ανακλαστήρων και χαρακτηριστικών του περιβάλλοντος. Τo ηλεκτροκίνητo stacker, βασίζεται στο μηχάνημα βασικής κατηγορίας, μπορεί να συνδεθεί χωρίς κανένα πρόβλημα στις υπάρχουσες δομές IT ή να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο σύστημα.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ERC 213a 1.300 kg 4.400 mm 9 km/h 2.393 mm 24 V
ERC 217a 1.700 kg 4.400 mm 7 km/h 2.393 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;