210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ERC 215a

Αυτόματο μηχάνημα στοίβαξης

  • 3.100 - 4.000 mm
  • 1.300 - 1.500 kg
  • Αυτόματο, αξιόπιστο και ασφαλές
  • Βελτιστοποιημένες διαδρομές μεταφοράς
  • Χρήση διαδρομών που ήδη υπάρχουν
  • Μικρός χρόνος απόσβεσης
  • Συμπαγής σχεδίαση

ERC 215a

Το ERC 215a είναι ένα σύστημα μεταφοράς χωρίς οδηγό, με βάση τα οχήματα σειράς της Jungheinrich. Συνδυάζει τη δοκιμασμένη μηχανική κατασκευή με τεχνολογία πλοήγησης ακριβείας και στοιχεία ασφαλείας. Το αποτέλεσμα είναι υψηλός βαθμός αξιοπιστίας και ασφάλειας.Το ERC 215a μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεικτή λειτουργία με χειροκίνητα οχήματα και πεζούς χειριστές. Είτε επιλέξετε να το ενσωματώσετε σε υπάρχουσες είτε σε νέες κατασκευές, το ERC 215a αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αυξήσετε την αποδοτικότητα των μεταφορών σας. Η συμπαγής κατασκευή και το μεγάλο ύψος ανύψωσης του ERC 215a διευρύνουν το φάσμα χρήσεών του.Για την πλοήγηση των συστημάτων μεταφοράς χωρίς οδηγό (FTS) της Jungheinrich δεν χρειάζονται εργασίες στο δάπεδο, δεδομένου ότι πραγματοποιείται με τη χρήση λέιζερ. Για την πλοήγηση τοποθετούνται ανακλαστήρες σε κατάλληλα αντικείμενα στη διαδρομή, όπως για παράδειγμα σε ράφια, στήλες και τοίχους, ή χρησιμοποιούνται φυσικές σημάνσεις.

Το σύστημα μεταφοράς χωρίς οδηγό μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στο υπάρχον περιβάλλον IT και λογισμικού. Επίσης, μπορεί να συνδεθεί σε ένα σύστημα κεντρικού υπολογιστή, όπως για παράδειγμα το Jungheinrich WMS ή άλλα υπάρχοντα συστήματα WMS/ERP, μέσω της βραβευμένης διεπαφής εφοδιαστικής αλυσίδας Jungheinrich.Το σύστημα μεταφοράς χωρίς οδηγό στη μορφή του ERC 215a μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και ως αυτόνομο σύστημα, χωρίς διεπαφή με κεντρικό υπολογιστή.Η αρθρωτή κατασκευή του συστήματος επιτρέπει την εκτέλεση των διαδικασιών του εκάστοτε πελάτη, καθώς και την ευέλικτη και γρήγορη ανταπόκριση στις αλλαγές που πραγματοποιούνται στις διαδικασίες. Έτσι δημιουργείται μια σταθερή βάση για τη χρήση του FTS σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Μάθετε περισσότερα

Χαρακτηριστικά

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;