210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EJD 220

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο με δυνατότητα ανύψωσης 2,0t

  • 1.660 - 2.560 mm
  • 2.000 kg
  • Τριφασικός κινητήρας οδήγησης για υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος
  • Εναπόθεση του φορτίου με ακρίβεια με «ευαίσθητη» ανύψωση και κατάβαση.
  • Πλήρης δυνατότητα ελιγμών με ανυψωμένο βραχίονα χειρισμού χάρη στο διακόπτη έρπουσας ταχύτητας
  • Βέλτιστηοδήγηση χάρη στους σταθερά συνδεδεμένους βοηθητικούς τροχούς ProTracLink

EJD 220

Το EJD 220 προσφέρει πολλές δυνατότητες όταν απαιτείται η διαχείριση φορτίων. Συνδυάζει σε ένα μηχάνημα τα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων οριζόντιας μεταφοράς και στοίβαξης: από τη φόρτωση /εκφόρτωση φορτηγών, τη μεταφορά παλετών έως και τις εργασίες στοίβαξης (σε ύψος ανύψωσης έως 2.560 mm) το EJD 220 αποδεικνύει πως είναι ένα ευέλικτο μηχάνημα γενικής χρήσης.Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του: ως μηχάνημα διαχείρισης δύο παλετών, μπορεί να παραλάβει δύο ευρωπαλέτες ταυτόχρονα. Έτσι, είναι δυνατή η εκτέλεση όλων των εργασιών στο μισό χρόνο – σε σύγκριση με τα κοινά μηχανήματα. Το EJD μπορεί να μεταφέρει έως 2.000 kg όταν χρησιμοποιείται ως παλετοφόρο, 1.000 kg ως μηχάνημα στοίβαξης και 2 x 1.000 kg σε λειτουργία ταυτόχρονης διαχείρισης δύο παλετών.Το EJD είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και αξιόπιστο μηχάνημα. Διαθέτει στιβαρό πλαίσιο 8-mm, ισχυρό κινητήρα κίνησης 1,6-kW με σύγχρονη τεχνολογία εναλλασσόμενου ρεύματος AC, συσσωρευτή χωρητικότητας έως 375 Ah, με δυνατότητα αλλαγής από το πλάι, καθώς και άκαμπτο ιστό. Όλα αυτά διασφαλίζουν εξαιρετικά οικονομική λειτουργία ακόμα και σε εφαρμογές με υψηλές απαιτήσεις απόδοσης.Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα στήριξης τροχών ProTracLink με υδραυλικό κλείδωμα είναι απολύτως αναγκαίο για την εξασφάλιση της σταθερότητας και της ασφαλούς κίνησης σε ράμπες και πλατφόρμες φόρτωσης.

Η ασφάλεια στη κίνηση, π.χ. σε υπερυψωμένα σημεία του δαπέδου, σε ράμπες και σε σημεία ανώμαλου εδάφους, ενισχύεται με τη βοήθεια της λειτουργίας ανύψωσης των βραχιόνων στήριξης. Η απόσταση από το έδαφος αυξάνεται επιτρέποντας την εύκολη και ασφαλή κίνηση.Αν ο χώρος είναι υπερβολικά περιορισμένος στο φορτηγό ή στο διάδρομο των ραφιών, το πλήκτρο έρπουσας ταχύτητας επιτρέπει τον ασφαλή χειρισμό με πλήρως ανασηκωμένο βραχίονα χειρισμού. Το πάτημα ενός κουμπιού αρκεί: το φρένο λύνεται και με το πάτημα του διακόπτη κίνησης το μηχάνημα κινείται με δραστικά μειωμένη ταχύτητα.

Ιόντων λιθίου

Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με την τεχνολογία ιόντων λιθίου της Jungheinrich, θα ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό: Μέγιστη απόδοση με έως και 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.
100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;