Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ETV 216i

Reach Truck 1,6t

  • 4550 - 10700 mm
  • 1600 kg
  • Συσσωρευτής ιόντων λιθίου με δυνατότητα γρήγορης και ενδιάμεσης φόρτισης
  • Ευρύχωρη και εργονομική θέση χειριστή
  • Βέλτιστη ορατότητα προς τους βοηθητικούς βραχίονες στήριξης τροχών και το φορτίο
  • Επιλογή loweringPRO για βελτιστοποίηση της ταχύτητας κατεβάσματος
  • drive&liftPLUS για μέγιστη απόδοση με υψηλή υπολειπόμενη ανυψωτική ικανότητα

ETV 216i

Το ευέλικτο και πρωτοποριακό reach truck ETV 216i είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη με ασφάλεια, καθώς και για την προετοιμασία των παλετών για συλλογή παραγγελιών. Η πρωτοποριακή σχεδίαση του μηχανήματος εντυπωσιάζει με έναν πλήρως ενσωματωμένο συσσωρευτή ιόντων λιθίου, ο οποίος δεν έχει μόνο εξαιρετικά μικρές διαστάσεις, αλλά επιτρέπει επίσης εξαιρετικά ευέλικτη χρήση χάρη στη γρήγορη και ενδιάμεση δυνατότητα φόρτισης. Με τη γρήγορη ανύψωση και ώθηση αυξάνεται σημαντικά η διαχείριση εμπορευμάτων σε σύγκριση με τα συνήθη μηχανήματα. Επιπλέον, ο χειριστής απολαμβάνει εργονομική θέση εργασίας, που εντυπωσιάζει με τον άφθονο ελεύθερο χώρο, τη βέλτιστη περιμετρική ορατότητα και τον εύκολο χειρισμό. Ο νέος σχεδιασμός του ETV 216i αποτελεί τη βάση για κορυφαία εργονομία και ασφάλεια. Τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης, όπως το positionCONTROL ή το operationCONTROL και τα εξατομικευμένα συστήματα χειρισμού επιτρέπουν ξεκούραστη και παραγωγική εργασία.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ETV 216i 1.600 kg 10.700 mm 14 km/h 2.419 mm 51,2 V

Έχετε ερωτήσεις;