Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
customer cases Hero Image

Case Studies Πελατών

H ικανοποίηση των πελατών μας είναι για εμάς η σημαντικότερη ανταμοιβή. Για να την επιτύχουμε, χρησιμοποιούμε όλη την τεχνογνωσία, την εμπειρία και το πάθος μας. Εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα, συστήματα και υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες τους. Ανεξάρτητα από τον κλάδο και το μέγεθος της επιχείρησης τους. 

ταχυτητα διαδικασιων

Σε μια εποχή όπου το e-commerce ανθίζει, απαιτείται κυρίως ταχύτητα, ευελιξία και μείωση κόστους είτε στον κλάδο του λιανικού ειτε στον κλάδο του βιομηχανικού εμπορίου. Η Jungheinrich σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για τις απαιτήσεις των Logistics 4.0.

Σωστή λειτουργία και ευελιξία

Στη βιομηχανία τροφίμων το μέλλον ορίζουν ο αυτοματισμός, η ταχύτητα και η ευελιξία. Για την έγκαιρη παραγωγή και την αποτελεσματική διανομή τροφίμων, ποτών ή ζωοτροφών έχουμε αναπτύξει τις κατάλληλες λύσεις. Αποτελεσματικά, υγιεινά και με ασφάλεια.

Βελτιστοποίηση διαδικασίας με σύστημα

Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης η οικονομική παροχή υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας έχει γίνει κανόνας. Σας υποστηρίζουμε με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προιόντων που προσφέρει ακόμα και εξατομικευμένες λύσεις αυτοματισμού.

Αυτοματισμος για μεγαλυτερη επιτυχια

Η βιομηχανία του αύριο σήμερα: Οι κατασκευαστές της βαριάς βιομηχανίας, της επεξεργασίας μετάλλων και της μηχανολογίας αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις κάλυψης των μελλοντικών αναγκών τους.


σωστα προετοιμασμενοι για το μέλλον

Πολυεθνικές αλυσίδες εφοδιασμού, νέες τάσεις όπως η ηλεκτροκίνηση και η αυτόματη οδήγηση: Η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται σε μια περίοδο θεμελιωδών αλλαγών. Έτσι, οι λύσεις logistics υψηλής τεχνολογίας είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

Απο την αντιεκρηκτικη προστασια στον αυτοματισμο

Η μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα με τη μέγιστη ασφάλεια – δύο σημαντικές απαιτήσεις στις διαδικασίες εσωτερικής εφοδιαστικής αλυσίδας στον κλάδο της χημικής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Όταν δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, εμείς προσφέρουμε τις σωστές λύσεις για το μέλλον.

Έχετε ερωτήσεις;