210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Jungheinrich WMS

Σύστημα διαχείρισης αποθήκης WMS

  • Βελτιστοποιήστε τη ροή των εμπορευμάτων σας και ελέγχετε την αποθήκη σας ευκολότερα και οικονομικότερα από ποτέ – με το σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS: Warehouse Management System) της Jungheinrich – την έξυπνη και ευέλικτη λύση λογισμικού για το σύστημα εφοδιαστικής αλυσίδας (intralogistics) σας!

Jungheinrich WMS

Jungheinrich WMS – η εξατομικευμένη και εκτεταμένη λύση WMS

Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS) της Jungheinrich διαχειρίζεται, ελέγχει και βελτιστοποιεί την αποθήκη σας κατά τρόπο ολιστικό και κατά συνέπεια φροντίζει για την επίτευξη συνεχόμενα αποδοτικών και απλών διαδικασιών. Πρόκειται για την ολοκληρωμένη, ιδανικά προσαρμοσμένη στην επιχείρησή σας λύση WMS προκειμένου το λογισμικό να προσαρμόζεται στην επιχείρησή σας και όχι αντίστροφα.Επιπλέον, το Jungheinrich WMS εξελίσσεται εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια από τους ειδικούς λογισμικού και εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας μας συνεχώς με βάση τις πλέον πρόσφατες τάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας. Κατ' αυτόν τον τρόπο εγγυόμαστε ότι θα μπορείτε να αντιμετωπίζετε στο μέλλον όλες τις προκλήσεις εφοδιαστικής αλυσίδας καταλλήλως. Με τις έξυπνες λειτουργίες μας υποστηρίζουμε τις συνεχόμενες διαδικασίες βελτίωσης στην επιχείρησή σας.Αξιόπιστο. Ευέλικτο. Επεκτάσιμο στο μέλλον.

Σύμφωνα με τρέχουσες μελέτες της αγοράς, η μέση διάρκεια χρήσης ενός λογισμικού διαχείρισης αποθήκης υπερβαίνει τα 15 χρόνια. Για αυτό είναι καλό να γνωρίζετε, ότι με το Jungheinrich WMS θα ακολουθείτε (μελλοντικά) μια ασφαλή πορεία. Το δικό σας Jungheinrich WMS θα παραμένει για πάντα νέο – διότι η Jungheinrich παρέχει σε επίπεδο επιχειρήσεων μια μοναδική συμβατότητα , η οποία θα διασφαλίζει και στο μέλλον ότι το δικό σας Jungheinrich WMS θα διατηρεί πάντοτε τη δυνατότητα αναβάθμισης και ενημέρωσης. Έτσι θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάζετε σε μια τρέχουσα έκδοση και ήδη σήμερα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις νεότερες εξελίξεις του αύριο.Και το καλύτερο: Με τη δική σας ανάπτυξη θα αναπτυχθεί και το λογισμικό σας. Χάρη στην αρθρωτή δομή και το πολυδιάστατο μοντέλο διαμόρφωσης του Jungheinrich WMS, η εύκολη προσαρμογή σε μελλοντικές αλλαγές είναι δεδομένη. Επιπλέον, το Jungheinrich WMS μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε πελάτη και γλώσσα.Εύκολη σύνδεση

Εύκολη ενσωμάτωση. Μέσω των στάνταρ διεπαφών του, το Jungheinrich WMS διασφαλίζει την ανταλλαγή δεδομένων και την επικοινωνία με όλα τα υπάρχοντα συστήματα κεντρικού υπολογιστή και ERP.Το Jungheinrich WMS προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια ευκολότερη και οικονομικότερη διαχείριση της αποθήκης σας – και πολύ περισσότερα.

Χαρακτηριστικά

Έχετε ερωτήσεις;